Badminton Photo

Ny debutantsejr og rotation i truppen giver mere dansk succes ved EM for hold

17-02-2016 13:48 |  Badminton.dk |  Stine Greve

Her til morgen spillede de danske herrer deres anden kamp ved EM for hold. Modstanderen var Kroatien, som blev besejret med overbevisende 5-0. I den danske holdopstilling var der lidt ændringer i forhold til i går, og der var blandt andet blevet plads til endnu en debutant i form af Anders Antonsen.


Sammenlignet med den danske opstilling fra i går var der et par små ændringer, således at alle danske spillere nu har været i aktion i Kazan. Det betød, at der i dag var pause til Jan Ø. Jørgensen, Emil Holst, Carsten Mogensen og Mathias Boe. De var i dagens  kamp erstattet af Hans-Kristian Vittinghus, Anders Antonsen, Mads Conrad-Petersen og Mads Kolding.Anders Antonsen fik i dag sin debut for det danske seniorlandshold, da han spillede tredje herresingle mod Filip Spoijarec  i kampen mod Kroatien. I går sikrede Julie Dawall sig en sejr i sin første landskamp og i dag fulgte Anders Antonsen i hendes fodspor, da han vandt sin kamp 21-11 21-17. I første sæt kom Antonsen bagud 0-2, men derfra var der ingen slinger i valsen og sættet blev sikret på overbevisende vis. Andet sæt startede lidt skidt for den unge dansker, som kom bagud 0-4. Han fik skabt kontakt igen ved stillingen 6-6 og derfra fulgtes de to duellanter pænt ad, indtil Antonsen trak lidt fra i midten af sættet. Herfra holdt han et forspring på 1-2 point til sin modstander, inden han i slutningen af sættet trak endeligt fra og sikrede sig sejren. 


Antonsen var naturligvis glad for debutsejren, men mente dog også, at der var plads til forbedring:

-  Det var fint at få sin debut på landsholdet, men man kunne måske godt ønske sig, at modstanden var lidt større, så man kunne have fået en lidt sværere kamp, men det var fint nok. Jeg er ikke helt tilfreds med det jeg leverede på banen. I hvert fald ikke i andet sæt, hvor jeg mistede koncentrationen ret meget, for jeg synes ikke at han skulle have haft 17 i andet sæt.


Landstræner Kenneth Jonassen var efter sejren også tilfreds med sin debutant, men er enig med Antonsen i, at der var lidt problemer med koncentrationen i andet sæt:

- Han gjorde det fint. I det første sæt kommer han ind og fik sat godt tempo på. I andet sæt er han ikke fuldt fokuseret, det er en lille smule sværere at spille på den ene side, men det er kun et par enkelte tidspunkter, hvor han ikke har styr på det. Det er absolut godkendt af en debut.Forud for Antonsens kamp var den samlede danske sejr i hus, da alle fire forudgående kampe havde resulteret i dansk sejr. 


Viktor Axelsen lagde ud med en sikker sejr på 21-12 21-14 over Zvonimir Durkinjak, hvor Axelsen var i kontrol fra start til slut. Viktors fornemme sejr blev fulgt op af en lige så sikker sejr af Kim Astrup og Anders Skaarup. De besejrede Igor Cimbur og Filip Spoijarec i overbevisende stil med 21-11 21-14. Dermed var Danmark foran 2-0 og den samlede sejr kunne altså sikres i den næste kamp. 

Her skulle Hans-Kristian Vittinghus i kamp for første gang , og han fik trådt godt ind i turneringen med en klar sejr. Modstanderen Josip Uglesic blev besejret med 21-8 21-10 i en kamp, hvor Vittinghus førte fra start til slut. 

Dernæst var det blevet tid til, at Mads Conrad og Mads Kolding skulle spille deres første kamp. Modstanderne var Zvonimir Durkinjak og Zvonimir Hoelbling .Det endte med en sikker sejr til Mads og Mads på 21-12 21-16 og dermed fik de spillet sig godt ind i turneringen. Det var derfor også en tilfreds Kenneth Jonassen der efter kampen reflekterede lidt over indsatsen fra de spillere, som trådte ind i turneringen i dag:

- Jeg synes præstationerne fra de spillere, der træder ind i turneringen i dag var rigtig positive. Jeg synes at både HK og Mads og Mads spiller nogle rigtig fornuftige kampe. Mads og Mads er oppe mod et par, som godt kan spille noget god badminton, og dem lukker de fint ned så det var en rigtig solid præstation.


De danske herrer spiller deres sidste indledende puljekamp i morgen kl. 16 dansk tid, hvor de skal op mod Finland, og det er en kamp, som man ifølge Kenneth Jonassen ser frem til i den danske lejr:

- Kampen i morgen mod Finland er jo mod dem, der egentlig vandt bronze for 2 år siden, så den ser jeg frem til. Jeg er godt klar over, at finnerne skal slå os for at gå videre, så jeg tror, at de giver alt hvad de har. De har et lidt højere niveau, især i singlerne, så vi skal nok få nogle gode kampe i morgen, så det ser jeg frem til.


Dermed fortsatte de danske herrer den vindende stil fra i går med endnu en 5-0 sejr, og alle spillere har nu været i kamp.


De danske damer skal også i aktion i dag, når de i eftermiddag kl 16.00 dansk tid møder Hviderusland. Den kamp kan du følge på live stream her.
 


Cookies
 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | GymnastikPortalen.dk | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | RullePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Bueskydning.com | DanskatePortalen.dk | Folkedanseren.dk

ClubPeople.com | Intersite.dk | eLokal.dk | Foreningsweb.dk | SportPeople.dk | iAlbertslund.dk

Annoncelinks: Allskin.dk
Delete item?