Badminton Photo

Badmintonligaens kvartfinaler er i gang

20-03-2018 14:31 |  Badminton.dk |  Stine Greve

Her til aften blev de første opgør af Badmintonligaens kvartfinaler afviklet, mens der også blev taget hul på Ligakvalifikationen.


Efter en lang pause fra Badmintonligaen blev den her til aften endelig skudt i gang igen, da de første slag i denne sæsons kvartfinaler skulle stå.


Da der i hver kvartfinale skal findes en samlet vinder over to kampe, blev kampene her til aften spillet uden Golden Set, og de kunne dermed ende uafgjort 3-3. Desuden blev holdkampene stoppet, når det ene hold havde vundet fire kampe.


Vinderne af grundspillet, Skovshoved, var til aften på besøg i Gentofte. Gæsterne stillede med de nykårede All England-vindere Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen samt den tabende finalist Carsten Mogensen på holdkortet, og de gik ind til kampen som klare favoritter.


Gæsterne levede i den grad op til favoritværdigheden ved at vinde en sikker sejr på 4-0.


I Mixeddouble sejrede Christinna Pedersen sammen med Mads Kolding, mens Carsten Mogensen sammen med Mads Conrad-Petersen besejrede sin gamle makker Jim Laugesen og Joel Eipe i herredouble.


Det mest bemærkelsesværdige resultat kom i damesingle, hvor Line Christophersen blot var ét enkelt point fra at sikre hjemmeholdet en sejr. I sit møde med den dobbelte danske mester Mette Poulsen tabte Christophersen 21-17, 11-21, 29-30.


I Højbjerg fik vi lidt af en overraskelse, da hjemmeholdet besejrede Solrød Strand 4-1. Gæsterne stillede uden Hans-Kristian Solberg Vittinghus, og det udnyttede hjemmeholdet til at tage kvartfinales første stik, ved blandt andet at vinde begge herresingler.


Klik her, hvis du vil sikre dig en billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien, hvor du kan møde de danske stjerner helt tæt på!

I de to resterende kvartfinaler blev det anderledes tæt, idet både kampen mellem Greve og Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse og Aarhus AB endte 3-3.


I kampen mellem TSS og Aarhus AB var det ikke lykkedes den sjællandske klub at finde en spiller, de kunne sætte ind i damedoublen i stedet for Nina Vislova, så Aarhus AB var foran 1-0, inden spillet begyndte. Den føring kunne hjemmeholdet altså ikke komme helt efter, og måtte dermed tage til takke med det uafgjorte resultat.


I Ligakvalifikationen skal det afgøres, hvilke hold, der skal spille i Badmintonligaen næste sæson, og hvilke, der skal spille i første division. Ligakvalifikationen består af to hold, der spillede grundspil i Badmintonligaen, Odense OBK og Værløse, og to hold, der spillede grundspil i første division, Langhøj og Lillerød.


I aftenens runde viste både Odense OBK og Værløse, hvorfor de skal have en sæson mere i Badmintonligaen, da OBK slog Langhøj 5-1, mens Værløse uddelte samme øretæver til Lillerød, der havde den tidligere All England-mester i damesingle, Tine Baun, med på holdet.


Der spilles returopgør i Badmintonligaens kvartfinaler på mandag d. 26. marts, hvor vi altså får sat navne på de fire hold, der skal dyste mod hinanden i semifinalerne. Der er ligeledes en runde mere af Ligakvalifikationen på mandag.


Vi glæder os allerede!







 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?