Badmintonphoto

UVM: Danskere viser rutine på andendagen

14-11-2018 11:15 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Selvom det ikke kunne blive til lutter danske triumfer tirsdag, så lykkedes det i flere tætte tilfælde de danske spillere at hive sejren over målstregen for næsen af modstanderne. 

Tirsdag morgen i Canada startede strålende ud for de danske UVM-spillere og for navnlig de to danske herredoubler, Mads Muurholm/Mads Vestergaard og Rasmus Espersen/Sebastian Grønbjerg, som stod for at åbne ballet med sejr. 


For Espersen/Grønbjergs vedkommende var pladsen videre i turneringen ellers på nippet af at glippe i deres indledende kamp, som blev en tæt affære.

Danskerne hjemtog første sæt overlegent 21-6, men modstanderparret fra Hong Kong gav tilsyneladende igen i andet sæt, som endte 15-21.

Tættest blev tredje sæt, men i 46. minut lykkedes det glædeligvis danskerne at hive sejren 21-19. 

Begge par spillede desuden de to sidste kampe med dansk deltagelse natten til onsdag, dansk tid, og vandt atter. De  spiller igen senere i dag, onsdag. 

- På nær i herresinglekategorien får vi i alle de øvrige kategorier hevet mange tætte sæt og kampe hjem i dag. Særligt Line Christophersen spiller rigtig godt og på det bedste taktiske niveau hidtil i turneringen, fortæller U19-landstræner Jesper Hovgaard. 

U19-landstræneren havde netop spået Line Christophersen en svær kamp tirsdag mod japanske Miyu Takahashi. 

Danskeren viste sig dog stærkest på de afgørende tidspunkter og tog første sæt i ombolde med slutcifrene 23-21 og andet sæt 21-18.

- Det var en sindssygt stærk sejr, tilføjer Jesper Hovgaard. 

Også Amalie Schulz og Sophia Grundtvig tog sejren i deres singlekampe tirsdag, og ligeledes lykkedes det Amalie Schulz og makkeren, Christine Busch, at snuppe en sejr i damedouble, der også bød på ombolde i første sæt, som ligesom andet sæt endte i dansk favør.

Tæt blev det omvendt ikke i kvartfinaleseedede Amalie Magelund/Freja Ravns damedouble. Tværtimod gjorde danskerne kampen kort og kontant for modstanderne fra New Zealand, som ikke fik mere end 13 og 2 i de i alt 19 minutter lange to sæt.

I herresinglekategorien var sagen imidlertid en anden, og for begge de danske herresingler, Oscar Sunekær og Magnus Johannesen, blev tirsdagens kamp hver deres sidste ved UVM 2018. 

- Vi må desværre se os slået i herresingle, men særligt Magnus leverer en rigtig fin præstation i dag. Han bliver presset af en stærk inder, men formår sammen med Rune (Ulsing, red.) at finde nogle rigtig gode løsninger, og han kommer også foran i slutningen af begge sæt. Desværre bliver han for utålmodig og taber til sidst. Overordnet set har det dog været en rigtig god turnering for Magnus, fortæller Jesper Hovgaard.

Johannesens kamp endte 19-21, 19-21.

Se alle resultater fra tirsdagens kampe ved UVM i Canada her. 

Fra onsdag klokken 15 og natten til torsdag, dansk tid, spiller de resterende danskere igen. 

Ifølge landstræneren er der både gode chancer og svære udfordringer i vente. 

- Heldigvis har vi stadig rigtig mange kampe, men vi står foran stærk modstand i alle fire kategorier. Omvendt er vi også småfavoritter i flere af kampene, lyder det fra Jesper Hovgaard. 






 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?