Badmintonphoto

Vittinghus om første mixeddoublesejr: - Jeg servede chokerende godt

06-02-2019 12:30 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Sammen med Maiken Fruergaard sikrede den ellers vante herresinglespiller Hans-Kristian Vittinghus sig onsdag morgen sin første sejr i mixeddouble ved FZ FORZA/RSL DM 2019. – Det er vildt sjovt at spille mixeddouble, lyder det fra den debuterende mixeddoubleherre.

Man fristes til at kalde ham en arketypisk herresingle, men til FZ FORZA/RSL DM 2019 har Hans-Kristian Solberg Vittinghus imidlertid sat sig for at bevise, at han også kan gøre sig i en mixeddouble.

Det sørgede han sammen med makkeren og klubkammeraten Maiken Fruergaard for allerede i første runde onsdag formiddag.

Klik her for at købe din billet til FZ FORZA/RSL DM 2019.

Solrød Strand-parret besejrede Mathias Thyrri Jørgensen/Elisa Melgaard med cifrene 25-23, 21-13, og ifølge Vittinghus selv havde det om muligt at gøre med hans evner i servesituationen.  

- Jeg servede chokerende godt. Det vil jeg tage med videre, for jeg plejer ellers ikke at have verdens mest stabile serv, lød det med et glimt i øjet fra Hans-Kristian Solberg Vittinghus i kølvandet af sejren.

Som herresinglespiller plejer han ellers at have mere bane til rådighed, når han server. Om servesuccesen i første runde var rent tilfælde, var Vittinghus selv vævende omkring.
 
- Nu håber bare jeg ikke, at jeg jinxer den for meget, tilføjede han.

Se hele programmet og løbende resultater fra FZ FORZA/RSL DM 2019 her. 

I store dele af første sæt var det ellers ikke til at sige, om sejren ville tilfalde den ene eller anden part.

Parrene fulgtes ad hele vejen og skiftedes til at tage føringen. Afsluttende i første sæt blev det dog Vittinghus/Fruergaard, der løb med det længste strå og en sætsejr på 25-23.

I andet sæt fortsatte opgøret tæt i første halvdel, men efter ophold blev kampen udspillet på Vittinghus’/Fruergaards præmisser, som inden længe snuppede sættet og sejren.

- Jeg synes, vi spillede udmærket i dag. Der er plads til forbedringer, men vi får heldigvis en chance igen senere, og det vil jeg glæde mig til, sagde Hans-Kristian Solberg Vittinghus og understregede, at parret primært stiller op til mesterskaberne for at få nogle gode kampe og en god badmintonoplevelse:

- Jeg synes, det er vildt sjovt at spille mixeddouble! Det var lige, som jeg havde håbet på, konstaterede Vittinghus efter den første prøvelse i den mere eller mindre fremmede kategori.

Fruergaard/Vittinghus spiller på ny onsdag klokken 16.45 imod Susan Ekelund/Mikkel Stoffersen, som besejrede Ditte Søby Hansen/Søren Gravholt tæt i tre sæt deres første runde-kamp.

Fra Fuergaards/Vittinghus’ side er taktikken allerede lagt ifølge Maiken Fruergaard:

- Vi skal bare ind og give den gas!

Kampen kan ligesom de øvrige fra mesterskaberne streames live via Zibrasport. 

Læs også: FZ FORZA/RSL DM 2019 Badminton Magazine er ude nu. 

Husk også, at du løbende kan blive opdateret om FZ FORZA/RSL DM 2019 med nyheder, billeder og videoer på Badminton Danmarks øvrige platforme:
Facebook: /badmintondk
Instagram: @Badmintondenmark
Twitter: @baddk
Youtube: Badmintondk
LinkedIn: Badminton Danmark
#dm2019 #baddk #vielskerbadminton





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?