Badmintonphoto

Herredoublekategorien får nye konstellationer

28-02-2019 15:05 |  Badminton.dk |  Jonas Kildegaard Rasmussen
Herredoublekategorien på det Nationale Elite Trænings Center får nye konstellationer fra begyndelsen af marts, hvor henholdsvis Mads Conrad-Petersen/Mathias Boe og Mads Kolding/Carsten Mogensen indleder nye samarbejder.

Som spillere uden for eliteprogrammet har det stået Mads Conrad-Petersen og Mathias Boe frit for at indlede et makkerskab, og det har de besluttet.

Det sker, efter Mads Conrad-Petersen tilbage i november besluttede sig for at tage en selvvalgt pause fra sporten for at tilbringe mere tid med sin familie, mens Mathias Boe i december flyttede til Dubai.

Efterfølgende har Mads Conrad-Petersen og Mathias Boe kontaktet Badminton Danmark med henblik på at indlede et samarbejde med forbundet, og det har den sportslige ledelse i Badminton Danmark været positive omkring, da den ser et sportsligt perspektiv i makkerskabet.

- Den sportslige ledelse har tidligere drøftet muligheden for at sætte Conrad og Boe sammen, da vi i Thomas Cup-sammenhænge har set dem spille godt sammen. Timingen og omstændighederne har ikke været til stede tidligere, men nu er muligheden der for at prøve dem af som par, og det ser vi frem til, siger sportschef Jens Meibom.

Læs også: Bliv turneringsansvarlig blandt verdens største stjerner.

Mathias Boe flytter hjem til Danmark igen, og han og Conrad vil begge påbegynde træningen på det Nationale Elite Trænings Center i starten af marts med henblik på efterfølgende at blive optaget i Badminton Danmarks eliteprogram igen.

Samtidig indleder Mads Kolding og Carsten Mogensen et nyt samarbejde i herredouble, foreløbigt frem til sommeren 2019. Anders Skaarup/Kim Astrup og Frederik Søgaard/David Daugaard fortsætter som par.

- Etablering af nye konstellationer giver altid en ny dynamik på træningen, og jeg er sikker på, at de nye makkerskaber vil give fornyet energi og intensitet på herredoubletræningen. Det bliver spændende at følge de to nye par. Samtidig er det også altid en smule usikkert at danne nye konstellationer. Vi ser derfor nu tiden an frem til sommeren 2019 med disse konstellationer, hvorefter vi kigger på kategorien igen på samme vis, som vi altid gør med alle vores doublekonstellationer i juli/august, siger Jens Meibom.

Læs også: Axelsen og Blichfeldt trækker længste fjer i danskeropgør ved Spain Masters.

Mathias Boe og Carsten Mogensen vil spille deres sidste turnering sammen til All England i næste uge, hvor parret er tilmeldt.

Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen har kun få verdensranglistepoint, hvorfor de vil spille en række europæiske turneringer med Polen Open i slutningen af marts som første turnering sammen.

Mads Kolding og Carsten Mogensen vil påbegynde deres makkerskab i slutningen af marts ved Singapore Open.

Niclas Nøhr vil fortsætte sin prioritering af mixeddouble sammen med Sara Thygesen.

Læs også: Guld og sølv: U15-spillere hiver medaljer ved 8 Nations 2019.




 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?