Ungdomstræninger

Klubbens over 160 ungdomsspillere er fordelt på 9 forskellige træningshold, der alle har minimum to gange træning om ugen. Spillerne er opdelt både efter niveau og efter alder.

Trænerteamet består af i alt 8 personer, hvoraf adskillige af dem har nogle af DBF’s højeste træneruddannelser. Derudover er der tilknyttet nogle hjælpetrænere på de yngre træninger.
 
I nedenstående oversigt kan du se, hvornår de forskellige grupper af spillere træner i løbet af ugen. Vil du vide mere om hvordan du som ungdomsspiller kommer i gang, og hvilken træning du vil passe ind på, så læs under punktet ”Bliv medlem”.

SE DINE TRÆNINGSTIDER 2016-2017 

På ovenstående link kan alle spillere se, hvilke træninger de er på. Det anbefales at bruge søgefunktionen (ctrl+F) inde i filen, når man ønsker at finde sig selv på listerne.

Som udgangspunkt er alle blevet tildelt 2 træninger. Nogle spillere har fået tildelt flere træninger. Hvis man ikke ønsker så mange træninger, som man er sat på til, så tag fat i Tinna. 

HUSK: at der ikke er træning i skolernes ferie.

For Elite-, Talent- og bobbeltræninger er sidste træningsdag i sæsonen fredag den 12. maj 2017. Herefter vil der blive udbudt sommertræning.

For Fælles- og Basistræningerne er sidste træningsdag i sæsonen er fredag den 26. maj 2017
.


Facebook