Hjørring Senior afdeling

Introduktion …….Hjørring senior afdeling er i 2016 blevet en del  af Vendsyssel Elite Badminton. Det sidste led for ungdomspillernes udvikling inden hovedparten af spillerne forlader klubben for at tage uddannelser i større byer.  Hovedparten af spillerne er unge spillere fra egne ungdomsrækker samt spillere der flytter til byen.

Klubben er lidt tyndt besat i årgangene +23 til +30 som følge af fraflytning pga. uddannelse hvorefter at der er fin tilslutning fra +35 og opefter hvor gamle spillere og tilflytter er med til at danne grundlag for en sund veteran afdeling.

SU-udvalg….klubbens SU udvalg er deltagende ved arrangementer som seniorafdelingen måtte have og udvalgets opgave er at danne grundlag for at det sociale grundlag for seniorafdelingens eksistens bibeholdes.

Vi tilstræber at være en konkurrenceklub og være tilmeldt DBF´ holdturnering, men har vi har stor fokus på at det spillerne fungerer socialt godt imellem hinanden på alle niveauer.  Senior afdeling målsætning er at være repræsenteret i DBF´ holdturnering.

Arrangementer….. senior spillerne skal hjælpe til ved klubbens arrangementer således at HBK kan bevare sine tilbud, faciliteter og medlemmer.

Nye spiller….  har mulighed for uddanne sig i Hjørring på diverse ungdomsuddannelser EUC, UCN, VUC. Derudover er der fra hallen til banegården ca. 10 min gang hvor der går tog til henholdsvis Frederikshavn og Aalborg.

Træning…. Seniorspillerne  træner 1-4  gange ugentligt. Mandag (1845-2030), Onsdag (1915-2115) og Torsdag (1630-1750) som er talent/overgangstræning for de spillere som gerne vil. Derudover har vi yderligere en tredje gang for talentspillere i alderen u17-u23. Mandag 1815-2015. Denne træning vil blive fyldt med ungdomsspillere, der kan begå sig på træningen.

 Hold under Vendsyssel Elite Badminton (VEB)

  1. Badmintonligaen

  2. 3 Division

  3. Danmarksserien

  4. Serie 1

  5. Serie 1

Holdudtagelse…. Udtagelse til seniorhold er ved at holdkaptajnen for hvert hold stiller det optimale udfra holdets  udtagelsesfilosofi.
dvs. at 1 holdet f.eks. bliver stillet med stærkeste opstilling og kan der f.eks. være veteranspillere som ikke deltagere på seniortræningen. 3 holdet kunne være et lukket hold hvor de samme spillere bruges hele tiden da de fungere godt med hinanden. Så derfor har HBK ikke en 100 % fast politik mht. holdudtagelse.

Træning og samarbejde med andre klubber…… Vi vil som klub gerne samarbejde med andre klubber dvs. at har man en makker i anden klub så er det ok, at man træner sammen enten i HBK eller i anden Klub. HBK forventer at der er fuld opbakning til klubbens egne hold og at man som spiller ikke indgår personlige aftaler med andre klubber som påvirker klubbens egne muligheder for at stille optimale hold.

Man kan som Spiller godt spille ungdom i anden klub og senior i HBK som følge af DBF holdturneringsregler. Man kan også spille ungdom i HBK og senior i anden klub. HBK vil gerne undgå diverse konflikter omkring disse kombinationer og derfor vil vi gerne opfordre til at der ikke laves personlige aftaler udenom HBK som kan påvirke den daglige sociale gang og træning i HBK.

Der kan være særtilfælde hvor ungseniorspillere kan blive bremset i deres personlige udvikling da klubbens seniorhold/ træning ikke har højt nok niveau til at udviklingen kan fortsætte. I sådanne tilfælde vil cheftræneren tage en snak med spilleren og vejlede i hvordan kan udviklingen forsætte.

Hjørring Badminton klub | Idræt alle 149 , 9800 Hjørring | (+45) 71948555 | hbk1944@gmail.com