Motionistafdelingen
HUSK! VI HAR FÅET NY
HJEMMESIDE,
www.værløsebadminton.dk

Motionistafdelingen rangerer ubetinget blandt landets største og mest aktive.

Udover den traditionelle baneleje, er der mulighed for at deltage på fællesspil med instruktører. Samtidig findes der et væld af muligheder for konkurrenceaktivitet, både internt og eksternt.

Alle medlemmer kan således deltage i klubbens store, interne motionistturnering, som afvikles over 7 søndage i løbet af sæsonen. Endvidere har vi mange hold med i DGI’s holdturnering, hvor vi spiller mod andre hold på samme niveau i nærområdet.
Individuelt har man mulighed for at deltage i Frederikssunds vikingeturnering i oktober, i DGI’s landsdelsmesterskaber i januar som sædvanligvis afvikles i Værløsehallerne, og endelig i vores egen pool-cup turnering i marts.

Kort sagt er mulighederne nærmest ubegrænsede, uanset om man er 20 år eller 70, og uanset om man er helt ny i klubben eller har spillet her i en menneskealder.

Er man interesseret i banetider, skal man kontakte klubbens administration på kontor@badminton-vb.dk

Ønsker du at høre mere om de øvrige aktiviteter – fællesspil,  motionistturnering, DGI-hold og individuelle stævner – kan du på siderne med de respektive aktiviteter se, hvem man skal kontakte.
 

Facebook