test1
  
Beretning om AB’s tur til Herning
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Claus Godt Hansen
Dato: 02-11-2014 23:57:04
Kategori: Generelt
     
Ungdomsudvalget i AB havde besluttet at invitere spillere til 2 dags stævne, med overnatning, samkørsel og med deltagelse af ABs træner. Dette skulle give et øget sammenhold i klubben, samt en god oplevelse for spillerne. De kørende forældre havde indvilget i at blive til søndag, og hjælpe spillerne igennem lørdagen og søndagen.

Tur1

Tur1 Der var 21 spillere med til stævnet (U11, U13, U15) og AB var den 3. største klub - kun de to Herning klubber stillede med flere spillere.

Selve turen
Lørdag morgen d. 13. sep. kl. 6.45 mødte de 21 tilmeldte spillere op ved AB. 5 forældre havde på forhånd meldt sig til at transportere spillerne til og fra Herning. Bilerne blev pakket med sportstasker, liggeunderlag og soveposer, sammen med børn og voksne. Afgang til Herning kl. 7.00.

Efter kurtage kørsel til Herning Sportscenter, ankom vi alle kl. 8.15. Her var det et dejligt syn at se alle i samlet flok gå ind i hallen. (Her kommer AB). Vi fik ved ankomst tildelt det forudbestilte mødelokale, som skulle være vores opholdsrum og overnatningssted frem til søndag aften. Mødelokalet var placeret lige over cafeteriet, som var hjertet i sportscenteret. Det kunne ikke være bedre placeret. Her anbragte vi vores overnatningsudstyr og gik derefter i samlet flok til hallen. Stævnet blev afviklet i 3 haller, så vi besluttede at lave et AB hjørne i hal 1. De medvirkende forældre havde overblikket over, hvornår og hvor der skulle spilles. Så der var hele tiden en voksen til at følge spillere til kampene. Ved kampene var Kristian (træner) klar til at give gode råd, samt at dem som ikke spillede, var med som heppekor. Det virkede super godt, og det var dejligt at opleve børn og voksne være samlet om kampene. At se 7 – 8 AB’ere klappe og heppe på en klubkammerat, var en skøn oplevelse.

Lørdag aften kl. 18 var kampene for AB vedkommende overstået. Der blev serveret en buffet i cafeteriet, specielt lavet til os. Her fik vi frikadeller, salat, ris og tomat sovs. Alle spiste sammen og der var en rigtig god stemning blandt børnene. De havde tydeligvis fået nye bekendtskaber i klubben.

Efter aftensmaden gik alle i gang med at rede senge. En flok drenge lavede en soveborg, indhegnet af nedlagte borde (Vi kaldte det for rocker borgen). De fleste spillere gik efterfølgende i bad, så de var klar til aftenhygge.

Tur3
I lokalet var der en projektor med tilhørende store højtalere. Her fremviste Morten Snedker (Liva’s far) en film fra Netflix. Vi så Vilde Rolf. Til filmen serverede vi popcorn, chokoladekiks, saltstænger og frugt, som kunne skylles ned med en gang rød saft. Alle var glade og der blev set film og leget dåseput, fangeleg på de tomme halgange. Vi havde halområdet for os selv. Kl. 21.40 var det sengetid. Alle sov kl. 22.00. Det havde været en lang dag for alle.

Søndag
Vi stod op kl. 7.30. Der var morgenmad i cafeteriet kl. 8.00. Inden kl. 8 var to drenge lige et lille smut i hallen for at skyde et par bolde af inden morgenmaden. Så var den dag skudt i gang. Søndagen forløb med kampe og heppekor i de to haller. Kl. 11 servede vi rugbrød med pålæg i mødelokalet, så kunne alle bare komme forbi og få en omgang frokost. Tur2 De første kørte hjem til Århus kl. 14. og de sidste kl. 17. Der var desværre ikke så meget at heppe på efter kl. 14.

Tak til alle som støttede op om denne tur, både spillere og forældre.

Vi skal snart gøre dette igen. Det var en super god oplevelse

BILLEDER

Tur3


Tur2
 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies