test1
  
Toft og Godt til Wimbledon U19Gold
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Claus Godt Hansen
Dato: 30-09-2015 10:36:52
Kategori: Generelt
     

Den 12 -13. september 2015 var Jakob Godt og Jesper Toft i England for at prøve kræfter med Wimbledon Under 19 Gold Tournament. Turneringen er en af de største U19 turneringer i England, og AB-spillere har tidligere deltaget med storsucces. Kontakten til Wimbledon er oprindelig etableret af Morten Frost.

Turen startede med fly fra Billund til Stansted fredag, hvor vi blev afhentet af et medlem af klubben og kørt til hallen, hvor de havde sørget for at vi kunne træne og prøve at ”spille i mørke” (der var meget lidt lys på banerne sammenlignet med i DK). Køreturen til London var på 2,5 time, hvor vi undervejs fik lidt sightseeing. Vi så blandt andet  Wimbledon tennisanlægget og Tower bridge.  Vi var privat indkvarteret hos en familie med 3 børn, hvoraf Will på 15 var aktiv spiller i klubben. Vi havde vores eget værelse og bad, og fik en fantastisk behandling, med mad og tøjvask.

Lørdag startede turneringen, og Jesper var kommet med i en MD på afbud. Jesper spillede sig til semifinalen, som blev endestationen, da han mødte det topseededepar.

Herresingle blev afviklet i puljer, og Jakob vandt sin første puljekamp, men tabte desværreden næste til nr. 5 på den engelske rangliste. Det gik lidt bedre for Jesper,som slog den 4. seedede i puljen, og herfra gik hele vejen og vandt HS. I HD spillede Jesper og Jakob sammen, og havde en svær lodtrækning da de allerede i anden kamp skulle møde de bundseedede. Første kamp blev vundet i 3 sæt, men anden kamp blev tabt i et tæt andet sæt i ombolde.

Søndag efter finalerne blev vi igen kørt i lufthavnen, og var hjemme i Århus søndagaften over midnat.

En lang men rigtig god weekend.

Jesper og Jakob.


 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies