test1
  
Flemming Quach stopper som elitebadmintonspiller
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Steen D. Sørensen
Dato: 14-07-2016 11:32:02
Kategori: Generelt
     
Aarhus AB spiller, Flemming Quach, har besluttet at stoppe sin karriere som elitebadmintonspiller, idet  han desværre er skadet i et sådant omfang, at han ikke forventer at kunne at spille badminton på højt niveau inden for en overskuelig fremtid.
 
Sidst i november 2015 måtte Flemming opgive at spille på grund af en svær skade i achillessenen, og selv om han siden har været i intensiv behandling på Team Danmark Centret i Brøndby, er det ikke lykkedes at komme skaden til livs.
 
’Det har givet mig voldsomme smerter på banen og såmænd også i dagligdagen blot ved almindelig gang. De sidste 7-8 måneder har jeg brugt på at genoptræne denne skade, men resultaterne for disse har ikke faldet ud til min fordel. Og intet tyder på at det kan blive bedre. Jeg har af denne årsag valgt, at stoppe min aktive badmintonkarriere - Et helt stop’. fortæller Flemming.

Det betyder, at Flemming har spillet sin sidste kamp på ABs ligahold, - i hvert fald foreløbigt, og at han også forlader Badminton Danmarks fælles træning i Brøndby.
 
Flemming har dog ikke opgivet sin gamle klub på Dyrhavevej og fortæller. ’ - Jeg er sikker på, at I vil se mig nede i AB. Forhåbentligt også på et af ABs andre hold en skønne dag i fremtiden.

Flemming har været en vellidt og respekteret spiller i AB lige siden ungdomsårene, og alle i AB beklager, at han på denne måde er tvunget til at stoppe sin karriere alt for tidligt. 

På  vegne af Aarhus AB

Steen D Sørensen, formand (mobil 2344 6378)
Flemming kan kontaktes på mobil 2856 9938 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies