test1
  
Så starter en ny ligasæson
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Steen D. Sørensen
Dato: 04-09-2016 04:45:18
Kategori: Generelt
     

I uge 36 starter grundspillet i badminton ligaen med to kampe i samme uge. Mandag aften den 5. september 2016 spiller AB mod OBK på udebane i Odense og efterfølgende torsdag den 8. september tager AB imod TSS, Skælskør-Slagelse kl. 19.00 på hjemmebane i badmintonhallen på Dyrehavevej.

AB har spillet mange jævnbyrdige kampe mod OBK og vandt senest hjemmekampen i sidste sæson med 4-2. Vi forventer også en jævnbyrdig kamp i Odense denne gang, selv om AB erfaringsmæssigt har svært ved udekampe.

Selv om AB derfor har hjemmebane på torsdag mod TSS, så venter der en stor opgave, idet modstanderen på forhånd er tippet til at blive et af topholdene i grundspillet og er en klar kandidat til guldet. Kampen forventes også at blive et gensyn med en af AB’s tidligere spillere,Line Kjærsfeldt, som i år spiller for TSS, som desuden stiller med flere af de herrespillere, der var med til at vinde Thomas Cup pokalen for Danmark i maj 2016.

Vi håber, at du har tid og lyst til at komme forbi torsdag i næste uge og støtte vore ligaspillere i denne første hjemmekamp.

På vegne af AB

Steen D Sørensen 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies