test1
  
Aarhus AB vandt kampen om Aarhus ovdr Højbjerg
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Steen D. Sørensen
Dato: 10-01-2017 08:40:24
Kategori: Generelt
     

Den sidste runde i grundspillet i badmintonligaen blevmandag aften spillet mellem Aarhus AB og Højbjerg BK på AB’s hjemmebane på Dyrehavevej.

Efter flere meget spændende kampe vandt Aarhus AB en samletsejr på 4-2 og kan dermed kalde sig Aarhus bedste ligahold i sæson 2016-17.

Der blev kæmpet fra den første runde, hvor RasmusBonde/Gronya Somerville vandt et tæt første sæt og førte 19-9, da Rasmus Bonde i andet sæt fik en mindre skade. Det lykkedes dog den mixeddoublen at hente de to sidste points til en endelig sejr med en humpende Rasmus. Denanden kamp i første runde stod mellem Kasper Antonsen/Oliver Babic og MathiasBay-Smidt/Oliver Leydon-Davis, hvor der var tæt kamp i første sæt, som Højbjerg parret dog vandt, hvorefter de også vandt andet sæt uden besvær.

Dermed var stillingen 1-1 og de næste kampe var 2.herresingle, hvor Rasmus Grill-Noes leverede en uventet stærk præstation modRamon Garrido, idet han først måtte give tabt i de sidste bolde i 3. sæt.Damedoublen var allerede i gang og efter en lang hårdt kæmpet tresæts kamplykkedes det AB parret, Anne Katrine Hansen/Emilie Furbo at sikre sejren til AB, hvorefter stillingen var lige igen, 2-2.

Et sædvanligt sikkert kort for AB, Anders Antonsen, svigtedeheller ikke forventningerne, og han vandt sikkert over Kasper Dinesen i to sæt.Dermed var AB sikker på uafgjort og golden sæt, men der resterede endnu en kamp, nemlig damesingle, hvor Trine Villadsen skulle op imod Alexandra Bøje,som senest var stærkt spillende mod Odense i forrige holdkamp, og dermed varsvag favorit. Trine ville det dog anderledes og vandt efter solidt spil i to tætte sæt.

Dermed var sejren hjemme for AB, som hentede en sejr foranden gang i det nye år.  

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies