test1
  
Klubtur til Tønder
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: August Møller Roesen
Dato: 10-01-2017 11:24:32
Kategori: Generelt
     

I den forgangne weekend drog AB's ungdomsafdeling på tur. Turen gik til Tønder for 3. år i træk.

Lørdag morgen kl. 06.00 var der afgang fra Dyrehavevej. Til trods for melding om isslag drog 30 ungdomsspillere samt 12 forældre af sted. Alle kom frem i god behold til det sønderjyske. Og der blev spillet masser af badminton og det sociale fællesskab blev dyrket på bedste vis.

På trænerfronten gjorde Hemmer os selskab lørdag - og Emil Haaning agerede hele weekenden hjælpecoach.

Da alle havde spillet sin sidste kamp lørdag, var det tid til aftensmad og tur i svømmehal til, de der havde lyst. Ellers var scenen sat til afslapning og hygge for både spillere og forældre. Kl. 23.30 skulle der være ro, hvilket ikke var noget problem, da alle var godt trætte efter en lang dag. Og da nogen allerede skulle op kl. 06.30 søndag morgen for at nå at pakke og spise morgenmad, inden de første kampe skulle spilles, var nattesøvnen kærkommen for de fleste. Og nogen sov allerede.

Søndag fik vi lejlighed for at fejre Markus, der havde fødselsdag og blev 15 år. Samtidig blev der spillet en masse badminton. Der blev både til sejre og nederlag - og som spillerne blev færdige, blev bilerne pakket og turen gik atter mod Aarhus. De sidste var hjemme omkring kl. 18 søndag aften. 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies