test1
  
God forstærkning til Aarhus AB
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Claus Godt Hansen
Dato: 09-05-2017 10:59:27
Kategori: Generelt
     

NY STÆRK MIX-DOUBLE


Det er med stor glæde, at vi i næste sæson kan byde velkommen til Jessica Pugh og Ben Lane. De to unge englændere – som er Englands næstbedste MD, og pt. ligger ca. nr. 40 på verdensranglisten - kommer med en masse energi og udstråling, og de glæder sig meget til at spille i den danske liga.

Ben udtaler:
“I am looking forward to playing in the Danish League as I hear the matches are very well supported with lots of fans coming along to watch. It will also be nice to get some high class games as the opposition here in the Danish League will be very tough. I always enjoy visiting and playing in Denmark and I am looking forward to playing my first season with Aarhus AB”.
Vi er sikre på, at Jess og Ben bliver en gevinst for både ligaen og Aarhus AB.

NY SPÆNDENDE HERRESINGLE
Samtidig har klubben indgået en aftale med David Kim Kristensen, som tidligere har spillet på Aalborg Tritons divisionshold. Vi forventer at David Kim kan forstærke klubben på herresinglesiden, og samtidig være med til at sætte lidt kolorit på ligakampene.

FASTHOLDELSE AF DANMARKSMESTEREN ANDERS ANTONSEN
De nye spillere kommer til at repræsentere Aarhus AB sammen med klubbens nuværende ligaspillere, herunder danmarksmesteren Anders Antonsen, som vi er glade for at have forlænget aftalen med.

På vegne af Aarhus AB - Thomas Damgård. 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies