test1
  
Stimen fortsætter - endnu en sejr til Aarhus AB
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Thomas Damgård
Dato: 06-10-2017 08:42:59
Kategori: Generelt
     

Torsdag den 5/10 havde vi besøg af Odense. Der var på forhånd lagt op til en tæt holdkamp, men vores spillere ville det anderledes. Masser af spilleglæde og et generelt højt niveau gjorde, at vi tog en sikker sejr på 5-1. Dermed ligger vi stadigt på en delt 1. plads i ligaen med maksimale 12 point efter de første fire runder.

Anders og herredoublen viste stor styrke og tog sikre sejre i to sæt. Mixdoublen havde lidt besvær, men fik til sidst spillet til at køre og tog en sejr. Vores damedouble har været sæsonens helt store positive oplevelse. I går havde pigerne dog ikke en god dag, og selvom der blev spillet rigtig godt taktisk, så var der for mange fejl, og det blev til et nederlag. Jeg er dog 100% sikker på, at pigerne vender stærk tilbage! I 2. HS tog David alt det positive fra sin flotte sejr i tirsdags med på banen mod Odense. Efter et tæt nederlag i første sæt, blev turboen sat til. Et helt andet tempo gav et fysisk overtag, og David tog sikkert de to sidste sæt. Stærkt!

Og så til aftenens helt fede oplevelse. Efter mange svære kampe de sidste to sæsoner, stemplede Trine i går ind med sit maksimale niveau. Alle, der har fulgt Trine ved, at hun kan så meget på en badmintonbane. Og at det mere har været at holde sammen på det hele, der har været svært. At se Trine spille en kamp som i går, gør mig simpelthen så glad. Godt gået Trine!

Tak til publikum og alle hjælpere. Jeg glæder mig til at se jer alle igen til mange flere fede oplevelser i vores dejlige klub.

 

Thomas Damgård - træner. 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies