test1
  
GRAND PRIX CIRCUIT 2019 kom godt fra start
Klub: Aarhus Badmintonklub (AB)
Publiceret af: Claus Godt Hansen
Dato: 03-09-2019 21:30:43
Kategori: Generelt
     

Badminton Danmarks nye tiltag Grand Prix Circuit kom godt fra start med første stævne i Aarhus Badmintonklub i den forgangne weekend, selvom vi havde nogle få opstarts-udfordringer.

Turneringen – helt fra kvalifikationen fredag til finalerne søndag – var præget af masser af rigtig god badminton, med masser af lige kampe og drabelige ombolde.

Rammen omkring turneringen var som så ofte før, Aarhus Badmintonklubs hyggelige hal med grønne baner og de gamle gitterspær. I løbetaf turneringen steg temperaturen i hallen til saunaniveau, så det var absolut med sved på panden i alle kampe.

AB var repræsenteret i DS, HS, DD og HD, og endte med sejr til Kasper Antonsen/Philip Seerup i HD og et finalenederlag til David Kim i HS finalen.

Noget af det nye spillere og tilskuere kunne glæde sig over,var at der var dommere i alle kampe, hvilket spillerne generelt var rigtigt glade for. Spillerne satte tillige stor pris på, at der var reserveret en bane til opvarmning. Også præmiepengene var vokset betragteligt i forhold til det niveau, vi normalt ser i danske turneringer.

Ambitionen var også at streame fra alle kampene, men her opstod en af udfordringerne, idet teknikken drillede under hele stævnet.Undervejs blev også højtaleranlægget ramt af nedbrud, og det er ikke verdens letteste opgave at få en tekniker ud lørdag formiddag, når der samtidig er Aarhus festuge, og mange andre tilsvarende udfordringer rundt i byen.

Hvis du har lyst til at se alle resultaterne fra turneringenså tjek dette link.

Læs også - flere nyheder fra Badminton Danmark omkring Grand Prix Circuit.Vedhæftede filer

 

 

Kontakt

Aarhus Badminton
Dyrehavevej 1-7
8000 Aarhus C

Halinspektøreren, Tonny Antonsen
Træffes på: 21426964
Cookies