U13B
SM-medaljer til VB's ungdomshold
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Anne Louise Terreni
Dato: 15-04-2016 22:20:12
Kategori: Generelt
     
Værløse har i sæsonen 2015-2016 deltaget med hele 15 hold i ungdomsholdturneringen i alle aldersgrupper fra U9 til U17. I ugens løb har der været afholdt SM-finaler i Taastrup, hvor Værløse havde tre hold med.

U9-holdet sluttede, som en flot nummer tre og fik bronzemedaljer. Tillykke til Astrid, Vibeke, Anton, Oskar, Tristan, Peter og Sophus med det fine resultat.

U13B-holdet fortsatte deres flotte resultater, og efter weekendens sejr i "Danmarks Bedste Ungdomshold" kan holdet nu også kalde sig Sjællandsmestre. Ved finalekampen i Taastrup mødte holdet Lolland/Falster og vandt en sikker 5-1 sejr. Stort tillykke til Augusta, Mikkeline, Alexandar, Casper, Niels og Nikolaj med guldet.

Endelig skulle U15 4+3 holdet spille finale mod Solrød Strand, som holdet havde mødt to gange tidligere i puljespillet og endnu havde til gode at vinde en kamp mod. Heldigvis hev spillerne to kampe hjem og tabte derfor "kun" 7-2 i finalen. Stort tillykke til Astrid, Melissa, Caroline, Anders, Thomas, Andreas, Mikkel og Malthe med sølvmedaljerne. Holdet har desuden kvalificeret sig til DM for hold i slutningen af april i Skovshoved.

 
U15E/M holdet                                       U13B holdet 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook