VB's spillere i Langenfeld
Flotte resultater i Langenfeld
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Webmaster
Dato: 30-08-2012 16:07:04
Kategori: Generelt
     
I den forgangne weekend deltog 4 af VB’s bedste ungdomsspillere med i en af Europas største og stærkeste internationale ungdomsturneringer, Langenfeld Cup. VB havde repræsentanter med i alle årgange. Cecilie Finne-Ipsen og Julie Dewall i U15, Mathias Estrup i U17 og Anna Thea Madsen i U19.

Udover muligheden for at måle sig med de bedste i Europa, er det også en turnering, hvor man kan øve sig i at spille under lidt ”anderledes” forhold end herhjemme. F.eks.  spilles finalerne i en hal med 2 baner på den lange led og 6 på tværs bag dem. Dommerne står på en skammel ved siden af, og da der ikke er plads til liniedommere, står de også og dømmer alle linierne derfra – med noget blandet succes.

De 4 VB’ere klarede udfordringerne glimrende. I U 15 vandt Cecilie mixdoublen da hun og hendes makker vandt en gyser finale over et fransk par med 24-22 i 3. sæt. Julie blev nr. 2 i damesingle, hvor hun tabte finalen til Irina Andersen fra Solrød. Julie fik desuden en 3. plads i mixdouble, og i damedoublen blev Julie og Cecilie nr. 2, efter at de i et klassisk klassisk finaleopgør mod Irina Andersen og Sira Berg måtte se sig slået med 21-19 i 3. sæt. Men alt i alt fik de to piger endnu en gang understreget deres position i den absolutte top i U 15 årgangen.

Det samme gjorde Mathias i U17, hvor han nåede finalen i både herresingle og herredouble. Og mens han tidligere regelmæssigt har gjort sig bemærket i doublerækkerne, så var finalepladsen i single en alvorlig markering til resten af flokken. Grundstenen blev lagt i kvartfinalen hvor 2. seedede Anders Antonsen blev slået, og først i finalen mod topseedede Mark Mohr Damgaard måtte han strække våben, da han tabte i to sæt med 18 og 17.

I U19 rækken var Anna Thea med i det stærke danske felt, der totalt dominerede løjerne i damesingle. Hun nåede semifinalen og tabte i 3 sæt til Sandra Maria Jensen, der siden blev slået af Line Kjærsfeldt i finalen.

Alt i alt en meget flot turnering af de 4 VB’ere, der på denne vis kom rigtig godt i gang med sæsonen


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook