Dobbelt guld til Julie og Cecilie i U15
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 24-09-2012 01:43:28
Kategori: Generelt
     
I Mixdouble var de begge nået til semifinalen. Desværre stod de over for hinanden, og det blev Julie og Kristoffer Weesgaard fra Vendsyssel der trak det længste strå. Men naturligt nok en sejr, der ikke udløste de store jubel scener imod deres respektive doublemakkere. Til gengæld fejlede glæden ikke noget, at Julie og Kristoffer efterfølgende sikkert vandt finalen over Alexandra Bøje og Jesper Toft i to hurtige sæt.

Også i damedoublen var der fuld gevinst. Julie og Cecile spillede sig sikkert i finalen, og så var det tid til revancheopgør fra finalen i Langenfeld mod Irina Andersen og Sira Berg. I Tyskland havde Julie og Cecilie ikke helt ramt niveauet, men det blev der lavet om på denne gang. Revanchelysten var stor, de gik målrettet ind til kampen og vandt sikkert med 21-14 21-14.

I damesinglen spillede Julie i semifinalen en af sine sædvanlige lange kampe mod Sia Berg fra Greve. Momentum svingede en del frem og tilbage, men Julie vandt kampen med 21-17 14-21 og 21-13. Og dermed var hun klar til finalen mod Irina Andersen, ligeledes et revancheopgør fra Langenfeld. Kampen  startede godt for Julie med sejr i første sæt på 21-16. Solrødspilleren spillede imidlertid godt og næsten fejlfrit i andet og tredje og vandt derfor med 21-13 og 21-15.

Men to guld og en sølv til Julie og en  guld og en bronze til Cecilie er naturligvis en dejlig sæsonstart for pigerne og træner Emil Vind, som hjalp pigerne hele weekenden.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook