VB ungdom til tops i Esbjerg og Broager
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 13-11-2012 02:11:10
Kategori: Generelt
     
I Esbjergs U15 Elite-turnering tog vores to top-navne, Cecilie Finne-Ipsen og Julie Dawall Jakobsen, som sædvanligt for sig af præmierne, da vi nåede til søndag eftermiddag.

I damedouble har Julie og Cecilie indtil videre kun tabt én kamp i U15 denne sæson og i Esbjerg kunne de sætte den fjerde førsteplads ind på kontoen. Pigerne spillede flot gennem hele turneringen og vandt stensikkert i finalen 21-15 21-15 mod Sia Berg og Alexandra Bøje.

I mixdoublen var det denne gang Julie der nåede til tops, og dermed fik fuldt hus med sejr i alle tre rækker.  Sammen med makker Kristoffer Weesgaard fra Skagen var der ingen slinger i valsen, og efter sikre sejre hele vejen blev der i den grad sat trumf på i finalen, der blev overlegent vundet 21-7 21-5 over Søren Hald og Maibrit Meldgaard.

alt

I U17-rækken i Hjørring noterede Mathias Estrup sig for en ny og imponerende triumf i herresingle. Som 3. – 4. seedet tordnede han gennem puljen uden at være i nærheden af at afgive et sæt. Han fortsatte silen i slutspillet, hvor han først besejrede sin overmand fra Danish Junior Cup Fredeik Ankersen fra Solrød med 21-16 og 12-18.

I finalen ventede så den ultimative udfordring i form af topseedede Anders Antonsen. Men heller ikke han formåede at tage sæt fra Mathias, om end det var tæt på i andet. Men med 21-17 og 23-21 satte Estrup trumf på en meget flot gennemført turnering.

I herredouble nåede Estrup sammen med Kristian Wolff fra Hvidovre frem til semifinalen, hvor de dog måtte se sig slået af Anders Antonsen og Mikkel Enghøj. Men sejren i single gjorde det til endnu en stor weekend for Værløsespilleren 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook