Fuldt hus til VB i Mini Grand Prix på hjemmebane
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 29-11-2012 02:37:35
Kategori: Generelt
     
I den forgangne weekend bød Værløse velkommen til hele Danmarks U15 Elite, da det storstilede U15GP-E-M stævne blev afviklet i Værløsehallerne

Vi var selv stærkt repræsenteret på pigesiden med Cecilie Finne-Ipsen og Julie Dawall Jakobsen, som har domineret rækken markant indtil nu. Og efter en lang weekend med mange kampe, kunne facit opgøres til hele 4 guld og 2 bronze.

Begge piger spillede sig igennem til semifinalerne om søndagen i samtlige tre rækker. Største positive overraskelse var, at Cecilie fik ram på Solrøds Irina Andersen, som ellers sammen med Julie har været suveræn i rækken i år.

Desværre skulle Julie og Cecilie møde hinanden i semifinalen, og det er jo ikke altid lige sjovt, men noget de har prøvet før. Julie vandt kampen med 10 og 19, og heldigvis kunne hun så efterfølgende slå Sia Berg fra Greve i finalen, hvor Julie efter en god kamp vandt med 21-16 21-16.

I mixdouble kom endnu en bronze i hus for Cecilie efter et 3 sæts nederlag i semifinalen sammen med Jakob Lindqvist, Holbæk, mod Sia Berg og Jakob Godt Hansen, Århus AB. Om det var hjemmebane fordelen som gjorde udslaget vides ikke, men Julie Dawal tog sammen sin makker Kristoffer Weesgaard, Skagen, ”hævn” i finalen og vandt med 21-16 22-20 efter en meget velspillet og spændende kamp.

Damedouble gav så den guld, som Cecilie manglede, mens Julie samtidig for 2. turnering i træk vandt alle tre rækker uden at afgive et eneste sæt. Sammen har pigerne været i storform hele efteråret, og kun en enkelt kamp i Langenfeld-finalen i sæsonpræmieren er tabt. De leverede en super indsats i finalen mod Emilie Graversen og Elisa Meldgård, som de slog meget sikkert med 21-14 21-13.

Stor tak til Emil Vind som hjalp pigerne hele weekenden, og til hele teamet bag turneringen for endnu et meget flot stævne. 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook