1. holdet på 2. pladsen efter 4-2 sejr i Odense.
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 28-01-2013 12:37:43
Kategori: Generelt
     
Med en rigtig fin holdindsats spillede 1.holdet sig helt ind i kampen om direkte semifinaleplads på hjemmebane, da det lykkedes at tage alle tre points i Odense og dermed få revanche for det overraskende hjemmenederlag i efteråret.

Odense var ellers forstærket i forhold til sidst, idet Viktor Axelsen var med. Men da vi denne gang formåede ar vinde begge de kampe, der på forhånd så åbne ud, fik vi i sidste ende den ekstra kamp der skulle til for at få fuld gevinst.

I de fire første kampe var der to klare favoritter til hver side, men i første runde blev der dog lidt uventet kamp om det, således havde vores favoritter i herredoublen med Anders Kristiansen og Rasmus Mangor bestemt ikke nogen stor dag. Men de var alligevel så meget bedre, at det kunne vinde i to sæt uden rigtigt at være pressede. I mixen spillede de undertippede Rene Mattisson og Thilde Iversen til gengæld en fin kamp mod Mathias Boe og Satah Thygesen. Men trods føring i begge sæt, kom de dog til kort til sidst, og Odenseparret udlignede til 1-1.

2. runde blev helt udramatisk. Tine Baun udraderede Lene Clausen i damesinglen, mens Mikkel Mikkelsen i første sæt måtte tage i mod en ordentlig øretæve fra Viktor Axelsen. I 2. sæt kom Mikkel bedre med, men en reel trussel udgjorde han ikke, og så var stillingen helt som ventet 2-2.

Tilbage var de to nøglekampe i 3. runde. Og i første omgang så det ud til, at også de ville blive delt med en til hver. Kasper Ipsen vandt et tæt første sæt i 2. singlen, mens Maria Helsbøl og Josefine Van Zaane tabte ret klart. Men herfra var det Værløse der slog tonen an; Ipsen gjorde arbejdet færdig i sikker stil med et flot andet sæt, og i damedoublen vendte Maria og Josefine i den grad kampen på hovedet. De førte fra start til mål i 2. sæt, og i 3. kom de så stort foran, at Odenseparret relativt hurtigt tabte modet. Det blev 21-12, og dermed var de tre points hjemme.

”Jeg er meget glad for denne sejr af to grunde. Først og fremmest får vi nu en kanonkamp nede i Skælskør på mandag – og med et godt resultat der er der også mulighed for, at der i vores hjemmekamp mod stjerneholdet fra Skovshoved bliver noget på spil. Og så var det altså også dejligt at få vasket pletten fra efterårets kamp væk, for helt ærligt, så synes jeg vi er et bedre hold. Og det er jeg glad for, vi kunne vise i dag”, sagde Eliteformand Anders Nielsen efter kampen.

Som nævnt er der direkte duel om 2. pladsen allerede på næste mandag, når vi drager til Skælskør og møder TSS.
Og så er det altså onsdag d. 20. februar, at vi for første gang i denne sæson indtager Farum Arena, når DM-favoritterne fra Skovshoved med Carsten Mogensen og Jan Ø Jørgensen i spidsen kommer på besøg.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook