Emil Vind
Livsvigtig sejr til 2. holdet i Randers
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 02-02-2013 23:13:10
Kategori: Generelt
     
Vores 2. hold i 1. division tog lørdag hul på slutspillet i 1. division. Et slutspil med 6 hold, hvoraf de to nederste rykker ud af rækken. Vi var en tur i Randers, hvor det blev til en uhyre vigtig 8-5 sejr. Med disse tre points blev jyderne reelt sat af, og vi skal nu blot koncentrere os om at distancere yderligere ét hold.

Som i den omvendte kamp i grundspillet handlede det meget om at finde en herrekamp eller to, idet vores piger var deres overlegne. Det viste pigerne igen med fire knusende sikre sejre i begge damesingler og damedoubler. Da det tilmed også lykkedes at vinde begge mixer, var det kun to herrekampe, der skulle findes.

Dem var Emil Vind mand for denne gang. Han fik revanche mod Kasper Ødum i en særdeles hård 1. single, hvor han godt nok førte det meste af tiden, men hvor han hele tiden var i fare for at blive overhalet. Men det lykkedes ham at vinde med 21-19 og 21-18. Og i herredouble to han sig sammen med den 16-årige debutant Mathias Estrup sig sikkert af 3. herredouble. Dermed var alle tre points i hus.

Om 14 dage venter en svær udekamp mod Hvidovre. Og derefter følger i marts de tre nøglekampe mod Triton og KBK hjemme og Gentofte 2 ude.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook