Julie Dawall Jakobsen
Julie Dawall dobbelt mester i 8-nations
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 25-02-2013 23:17:20
Kategori: Generelt
     
Værløses stortalent Julie Dawall Jakobsen, blev den største triumfator ved 8-nations i Sverige, en turnering der regnes for det uofficielle EM for U15-spillere, og hvor alle Europas bedste derfor er med.

To titler og en 2. plads blev det imponerende resultat for Julie. Særligt singlen, hvor udfordringen fra de andre lande er størst, var en stor triumf. Som 4. seedet blæste hun igennem de indledende runder, og i semifinalen gjorde hun det af med den topseedede tysker i to sæt. I finalen ventede den 3. seedede franskmand, som i sin semifinale havde slået Julies evige rival, 2.seedede Irina Andersen. Men også franskmanden måtte bøje sig for Julie, som vandt finalen med 21-13, 22-20 og dermed gik gennem hele turneringen uden at tabe et sæt.

I mixdouble måtte der tre sæt til i både semifinalen og finalen, inden Julie sammen med Kristoffer Weesgaard fra Skagen kunne notere sig for titel nr. to. Her var finalen rent dansk, og finalemodstanderne var Søren Hald og Alexandra Bøje, som blev besejret med 21-16 i afgørende sæt.

Også i damedouble var Julie fremme i slutkampen sammen med Cecilie Finne-Ipsen. Her måtte det ellers så sejrsvante Værløsepar dog se sig slået med 21-17 af deres nærmest faste finalemodstandere fra de danske turneringer, Irina Andersen og Sia Berg fra hhv. Solrød og Greve.

Stort til lykke med de flotte resultater til både Julie og Cecilie.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook