Anders Kristiansen nr. 2 i German Open
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 03-03-2013 22:36:09
Kategori: Generelt
     
Søndag eftermiddag stod Anders Kristiansen sammen med sin makker Julie Houmann for anden gang i karrieren i finalen i en GP Gold turnering.

Det skete i German Open, og forud var gået en uge med lutter 3-sættere, der blev tættere og tættere som turneringen skred frem. Først vandt de 21-14 i tredje sæt over de 3. seedede indonesere, og i kvartfinalen slog de en kinesisk konstellation med OL-guldvinderen Zhao Yunlei – verdens nok bedste kvindelige doublespiller – med 21-16 i tredje sæt. 

Semifinalen stod mod engelske Chris Adcock og Gabriella White, og sejren blev her hevet hjem med de usædvanlige cifre 21-19, 19-21, 21-19.

Så skulle man ikke tro det kunne blive mere spændende. Men det kunne det. Finalen mod koreanerne Baek Choel Shin og Ye Na Jang var hele vejen igennem fuldstændig lige. Ikke en eneste gang i den over en time lange kamp førte nogle af parrene med mere end 3 points. Anders og Julie tabte første sæt 21-19 og vandt derefter andet med de samme cifre. Fra 14-14 i tredje sæt kom de hele tiden foran med ét point og blev hentet igen. Således også ved 20-19 og 21-20, hvor de altså havde to matchbolde. Desværre fik de dem ikke udnyttet, og efter en enkelt afværget koreansk matchbold ved stillingen 21-22, måtte de til slut se sig slået med 24-22.

Selvfølgelig super ærgerligt, men alligevel stort til lykke til Anders og Julie med en meget, meget flot turnering. De to er virkelig ved at etablere sig, og det skal blive meget spændende at følge dem i de kommende turneringer.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook