2. holdet klar til ny sæson i 1. division
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 05-03-2013 12:02:54
Kategori: Generelt
     
Med en 8-5 sejr over Triton, sikrede Værløses 2. hold sig definitivt plads i næste sæsons 1. division.

At det allerede er en kendsgerning inden de to sidste runder, er noget af en overraskelse. Men holdet har virkelig ramt den i de tre første kampe af slutspillet, hvor det er blevet til 8 af 9 mulige points, bl.a. med sejre over de to formodet stærkeste hold, Hvidovre og Triton.

Mandagens kamp mod Triton startede meget lige. Anna Thea Madsen og Julie Finne-Ipsen vandt de to damesingler klart, mens jyderne tog sig af de to mixer. Herefter begyndte Værløsemandskabet at trække fra; Emil Vind og Mathias Rud fik begge revanche for nederlagene i den omvendte kamp i efteråret, og da Mathias Estrup også vandt 4. singlen, var vi foran 5-3 inden damedoublerne.

Her blev der sat trumf på med yderligere to sejre. Julie Finne og Tinna Helgadottir vandt 1. doublen, ganske vist i tre sæt, men med fuldstændig styr på både 1. og 3. sæt. Camilla Madsen og Anna Thea var pressede i begge sæt, men vandt på en flot kampindsats 21-18 og 22-20. Så behøvede vi kun en enkelt sejr i herredoublerne, som alle gik i tre sæt. Og den kom i 2. doublen, hvor Morten Estrup og Mathias Rud endte med at vinde 21-19 i tredje sæt.

Holdet fører nu det 6 hold store nedrykningsspil og er dermed de facto nr. 3 i 1.division. En meget flot præstation, specielt i betragtning af at vi før sæsonen sagde farvel til et par spillere og desuden har manglet 2-3 nøglespillere i næsten alle kampe pga. skader. Men stor cadeau til de nye spillere, der er kommet op løbende, har grebet chancen og været stærkt medvirkende til, at vi nu er sikre på endnu en sæson i 1. division.

Se stilling og resultater her.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook