Tine Baun sluttede med All England titel.
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 10-03-2013 15:59:43
Kategori: Generelt
     
Flottere afslutning på en badmintonkarriere kan man ikke forestille sig. Tine Baun satte søndag eftermiddag punktum ved at vinde den mest traditionsrige af alle badmintonturneringer, da hun med finalesejr i tre sæt vandt All England for tredje gang i karrieren.

Som ugen er skredet frem, har Tine mere og mere markeret sig som en potentiel kandidat til at slutte allerøverst på sejrsskamlen. En knusende suveræn sejr i kvartfinalen blev fulgt op af det vanvittige drama i semifinalen, hvor Tine overlevede fem sætbolde i første sæt, smed en 19-17 føring i andet, for så at vinde tredje og afgørende sæt med 21-19.

I finalen ventede så thailandske Ratchanok, som Tine kun havde slået én gang i fire forsøg. Men intet har været normalt i denne uge, og efter en meget lige indledning, løb Tine fra sin modstander i fra 13-13 i første sæt, som hun vandt 21-14. I andet sæt kom thailænderen stærkt fra start, og selvom Tine kravlede på mod slutningen, tabte hun sættet 21-16.

Sidste sæt på internationalt plan i karrieren blev en opvisning fra Tine, når hun er bedst. En dræbende offensiv, skarpe slag i massevis, og en modstander der ikke kunne stille noget som helst op. Hun førte 11-3 ved opholdet, og heller ikke i sidste del blev der givet det mindste ved dørene, og på sin 5. matchbold lukkede hun kampen med 21-10

En nærmest ufattelig afslutning på en meget fornem karriere – og et meget stort til lykke til Tine, som om nogen har fortjent denne afslutning.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook