Greve slog Værløse ud i kvartfinalen.
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 20-03-2013 04:34:42
Kategori: Generelt
     
Kvartfinalen blev endestationen for Værløsemandskabet i dette års badmintonliga, da Greve tirsdag aften vandt en klar sejr på 4-1 i Farum Arena.

De tre første kamp endte som ventet med sikre sejre. Greves Linda Zetchiri kæmpede bravt i damesinglen, men var oppe mod overmagten i skikkelse af Tine Baun. I mixen og damedoublen var det samme tilfældet, blot med modsat fortegn, idet Greves Jonas Rasmussen og Christinna Pedersen var overlegne mod Maria Helsbøl og Rene Mattisson, mens Kamilla Juhl og Rikke Søby vandt meget klart i damedoublen og Josefine Van Zaane og Thilde Iversen.

Dermed var det Med 2-1 til Greve inden de tre rene herrekampe. I den første og for Værløse på papiret sværeste, gik Mikkel Mikkelsen til makronerne mod Joachim Persson, og Mikkel havde 5-pointsføringer undervejs i begge sæt. Men Joachim Persson viste klassen og rutinen ved at hente Værløsespilleren i begge tilfælde, og med to gange 21-18 bragte han Greve op på 3-1.

På papiret var de to sidste kampe på forhånd inden for rækkevidde for Værløsemandskabet. Men der kom desværre aldrig spænding på, idet herredoublen med Anders Kristiansen og Rasmus Mangor havde en off-day som sjældent er set. Det udnyttede Mikkel Elbjørn og Mikkel Delbo til at vinde en chokerende stor sejr på 21-10, 21-9. Og dermed var holdkampen afgjort, uden at Kasper Ipsen og Rasmus Messerschmidt behøvede at spille deres kamp til ende.

Med tre stensikre 2-sætssejre samt Perssons gevinst mod Mikkelsen, kan der ikke sættes en finger på Greves gevinst. Men selvom kampen på papiret var lidt af en øretæve, så viste den også hvor lidt der egentlig skal til for at ændre slagets gang – idet alle kampe, bortset fra herredoublen gik på samme vis, som da Værløse vandt i Golden Set mod Greve i grundspillet. Men det var altså Greve, der slog til på denne aften og dermed spillede sig i semifinalen mod Skælskør på mandag.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook