Camilla Sørensen til Værløse
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 25-04-2013 12:43:54
Kategori: Generelt
     
VB får i den kommende sæson tilgang af tre nye spillere til truppen omkring holdene i ligaen og 1. division. En af dem er Camilla Sørensen, som i mange år har ligget blandt landets bedste damesingler i gruppen lige under Tine Baun.

Camilla er i forvejen et særdeles kendt ansigt i klubben gennem sit virke som ungdomstræner, samtidig med at hun regelmæssigt har været med på vores bedste seniortræning siden hun i februar stoppede på landsholdstræningen. Nu bliver hun så også en del af spillertruppen, ligesom hendes trænerengagement udvides, således at hun udover den bedste U17-træning også får ansvaret for T2-træningen mandag og torsdag.

”Jeg er superglad for, at vi har fået Camilla ind med ”fuld pakke” fra den kommende sæson. Hendes personlighed og engagement har gjort hende til en stor gevinst for de ungdomstræninger hun har haft de sidste to år. Det får vi nu så også glæde af både på holdet og på T2-træningen, samtidig med at vi får optimal sammenhæng i træningerne for de ungdomsspillere, der skal indsluses i seniorregi” siger Eliteformand Anders Nielsen, som desuden ser en stor fordel i, at hun kan spille alle tre kategorier.

Udover Camilla kan vi også sige velkommen til to unge spillere, som med afsæt i vores træningsmiljø skal forsøge at spille sig helt op i toppen af dansk badminton i løbet af de kommende sæsoner. Den ene er 20-årige Rasmus Messerschmidt, som i denne sæson blandt andet har gjort sig bemærket med en kvartfinaleplads i DM. Han kommer oprindeligt fra Bornholm og har de seneste år spillet i Greve. Fra Ålborg kommer 17-årige Julie Rechnagel, som blev nr. 3 ved U 19 DM og har spillet fast på Tritons hold i 1. division.

”Det er to ideelle spillere at få ind omkring vores to øverste hold og vores træningsmiljø. Jeg både håber og tror på, at det bliver et rigtig godt samarbejde, som både de og vores øvrige spillere vil få stor glæde af i hverdagen”, siger Anders, som forventer at have det endelige overblik over truppen i løbet af kort tid.

”Det ligger på nuværende tidspunkt fast, at vi mister Maria Helsbøl, som skal til Solrød. Derudover er der endnu nogle få uafklarede spørgsmål, som jeg forventer vi meget snart får lukket. Men under alle omstændigheder er det en meget spændende trup med masser af udviklingsmuligheder, som vi har til den kommende sæson”.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook