Lars Klintrup - All England mester
All England titel til Lars Klintrup
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Ole Riis
Dato: 27-04-2013 22:59:54
Kategori: Generelt
     
Så har VB 2 All England mestre!!
Hvad der lykkedes Tine Baun i sidste måned, lykkedes i sidste weekend også for Lars Klintrup, nemlig at vinde All England i single. 
Ved den netop afviklede, traditionsrige All England turnering for spillere over 35 år, lykkedes det Lars Klintrup, at vinde herresingle titlen, i rækken +35. All England mesterskabet blev holdt for 97. gang, og blev afviklet i Milton Keynes, England og havde deltagelse af over 300 spillere fra 9 forskellige nationer.
Om selve kampene udtaler Lars:
"Jeg er meget tilfreds med min præstation i single. Jeg spillede fint i de tre første kampe men blev heller ikke presset det store. I semifinalen, mødte jeg en meget boldsikker spiller, som var i god form og blandt andet havde slået den bundseedede ud. Det lykkedes mig dog at presse tempoet tilstrækkeligt til, at få de nødvendige muligheder og jeg vandt sikkert i to sæt. I finalen mødte jeg Morten Ejlby Rasmussen, som jeg tabte til i DM finalen for en måneds tid siden. Han er en meget god kontra spiller, som gerne vil stresse modstanderen med offensive flade angreb. Jeg havde et godt spændingsniveau og spillede varieret gennem hele kampen og brugte banen godt, hvilket gav en sejr på 21-12, 21-16!
 I double blev det til sølv sammen med Morten Ejlby. Efter en god præstation (synes vi ;)). Vi tabte desværre med 21-19 i 3. Sæt i en fed kamp til et godt Engelsk par."

Stort tillykke til Lars.
 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook