Flot indsats mod mestrene
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 24-09-2013 16:40:52
Kategori: Generelt
     
Værløses ligamandskab leverede en fremragende kamp, da de danske mestre fra Skælskør-Slagelse var på besøg tirsdag aften. Og det var meget små marginaler, der afholdt os fra at tvinge kampen i Golden Set og dermed tage et uventet point.

Optakten var ellers trist, idet Anders Kristiansen ikke blev spilleklar og måtte trække sig fra herredoublen. Men det var glemt allerede i 1. runde af holdkampen, som bød på mix og damedouble.

Tine Baun og Camilla Sørensen vandt damedoublen sikkert i to sæt. I mix’en var der til drama af dimensioner. Rene Mattisson og Thilde Iversen leverede deres klart bedste kamp i ligaen hidtil, og det resulterede i første omgang i et vundet første sæt mod Kim Astrup og Britta Andersen. I andet sæt måtte de slippe midtvejs, men i tredje kom de flot tilbage og kæmpede sig frem til to matchbolde ved 20-19 og 21-20. Men det blev Skælskør-parret, der med 23-21 tog stikket hjem. Og det viste sig senere at blive afgørende.

Foreløbig fortsatte Værløse de gode takter i 1. herresingle, hvor Mikkel Mikkelsen lagde fint fra land og tog første sæt fra ligaens næstbedste single, Hans-Kristian Vittinghus. Niveauet hold til midten af andet sæt, hvor Mikkel ganske enkelt kørte flad, og så var der ikke mange points tilbage til ham i resten af kampen. På banen ved siden af kom aftenens eneste ”smutter” i form af et alt for stort nederlag til Anna Thea Madsen, som slet ikke kunne finde sit spil mod Li Wenyan og derfor fik en gedigen øretæve.

Dermed var holdkampen afgjort. Men dette til trods fik vi et forrygende punktum, da Kasper Ipsen og Skælskørs Kim Bruun gav den fuld gas i den afsluttende 2. herresingle. Ipsen tog første sæt med 21-18 og lå egentlig også godt til i andet, da Bruun pludselig nappede 8 points i træk og vandt 21-16. men i tredje var Ipsen tilbage som vi kender ham, og med 21-13 blev der sat et flot punktum for aftenen.

På torsdag skal Værløse en tur til Greves og møde bronzevinderne fra i fjor i endnu en svær kamp. Men aftenens samlede indsats lover godt for både den og de kommende kampe.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook