Værløse stærkt fra start i nedrykningsspillet
Klub: Værløse Badminton
Publiceret af: Værløse Badminton
Dato: 04-02-2014 17:59:23
Kategori: Generelt
     
Med fraværet af Tine Baun og engelske Andrew Ellis, samt en Anders Kristiansen i halvskadet tilstand, var forudsætningerne ikke optimale, da Værløses ligamandskab forrige mandag tog hul på nedrykningsspillet.

Trods dette har vi alligevel fået en resultatmæssig perfekt start med 6 points i de første to kampe mod udfordrerne fra 1. division, Ikast og Triton.
 
Den indledende hjemmekamp mod Ikast var ellers ikke nogen spillemæssig succes for hjemmeholdet, som i både mixdouble, damedouble og 1. herresingle spillede klart under niveau. Men det skal siges til både damedoublens (Julie Finne-Ipsen og Josephine Van Zaane) og mixdoublens (Rene Mattisson og Mai Surrow) ros, at de formåede at blive i kampene selvom de begge tabte 1. sæt og spillet slet ikke kørte. Og efterhånden som de spillede sig ind og vi nåede frem til 3. sæt, fik begge konstellationer vist at der er forskel i niveau på liga og 1. division, og begge vandt sidste sæt sikkert.

Det samme gjorde Kasper Ipsen i to sæt efter en solid indsats i 2. herresingle. Nøglespilleren i kampen var dog Anna Thea Madsen, der spillede en super kamp mod Ikasts største navn, Kristina Gavnholt, som blev totalt pakket sammen i to sæt.

Sammenlagt gav det, trods den hakkende indsats, en 4-2 sejr. Men tre points er tre points, og i den efterfølgende udekamp i Triton stod det klart, at sejren havde taget det værste af presset af Værløsespillernes skuldre. Holdopstillingen var den samme, og denne gang var både mixen, damedoublen og Mikkelsen i 1. herresingle overlegne, specielt i andet sæt af deres kampe, hvor der blev uddelt alvorlige øretæver til nordjyderne. Endnu en gang var det dog Anna Thea Madsen, der med en sejr i den på papiret mest åbne match punkterede kampen definitivt. 5-1 stod der til slut på tavlen efter en denne gang noget nær perfekt indsats.

Næste modstander er det andet ligamandskab i nedrykningsspillet, Højbjerg, som ligeledes er startet ud med to sejre. Det foregår i Værløsehallerne tirsdag d. 18. februar, og en sejr her vil på det nærmeste sikre Værløseholdet forbliven i ligaen. Men uanset udfaldet af den kamp er det dog svært at forestille sig, at Ikast og Triton i de resterende kampe vil kunne samle points nok til at true hverken Værløse eller Højbjerg.


 
Copyright Værløse Badminton

 

Facebook