Cookies
  
Vigtig info for klubber med hold i den fynske holdturnering
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Jørgen Færch
Dato: 25-01-2012 09:34:30
Kategori: Generelt
     

Kære klubber

Denne mail er meget relevant for ALLE klubber som har hold med i den fynske holdturnering - både ungdom, senior og veteran.

Vedlagt fremsender jeg referat af informationsmødet, som blev afholdt d. 17/1 2012 i Dalum hallerne, hvor alle fynske klubber var indbudt.

Alle rækker i den fynske holdturnering kan nu findes på www.badmintonpeople.dk. Tryk holdturnering og tryk derefter på "rulleskakten" DBF/kreds og vælg Fyns Badminton kreds og den årgang du søger og trykker søg derefter.

Den "gamle" hjemmeside fungerer stadig denne sæson ud og skulle der være uoverensstemmelser imellem de 2 sider, er det www.fynsbadmintonkreds.dk som er gældende.

På mødet blev det aftalt at alle klubber, som deltager i den fynske holdturnering skal indtaste alle enkeltresultater for allerede afviklede kampe og fremadrettet fortsat skal følge den sædvanlige procedure i relation til indsendelse af resultater til Ejvind Rindahl, og samtidig indtaste resultaterne på www.badmintonpeople.dk

Vær opmærksom på mail udsendt i december måned til klubberne på fyn, at det påhviler klubberne at oprette ALLE spillere, som er aktive i den fynske holdturnering på www.badmintonpeople.dk Vejledning i dette ligger både på www.fynsbadmintonkreds.dk, www.badmintonfyn.dk og på www.badmintonpeople.dk.

Jeg vedlægger ligeledes præsentation anvendt på mødet.

Spørgsmål angående holdturnering på badmintonpeople kan rettes til Søren Tipsmark på E-mail (st@oure.dk)

Med sportslig hilsen
Badminton Fyn
Jørgen Færch

Præsentationen af Infomøde med klubber 17.01.2012 - klik her
Referat af Infomøde med klubber 17.01.2012 - klik her 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011