Cookies
  
Praktiske informationer og program til Kredsmatch 2012
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Lars Lyskjær
Dato: 22-10-2012 13:35:10
Kategori: Generelt
     

Kære Badminton Nordjylland, Badminton Midtjylland, Badminton Sjælland og Badminton København

Hjemme igen efter 5 dage til Yonex Denmark Junior, blev det tid til at få lavet program m.v. færdig til kredsmatch U11 fra d. 2. - 4. november 2012.

Program, Klik her - tilrettelagt således at sidste runde holdkampe afvikles søndag.
 
Praktiske oplysninger for week-enden, Klik her
 
Vi har i år rådighed over begge haller på Strib Skole - Den hal vi spillede i sidste år, vil vi igen i år anvende til at afvikle alle kampene, så vi kan skabe den samme intense stemning, som vi havde sidste år.

Hal 2 vil kunne bruges til leg og småspil for alle - og det hold der sidder over i hver runde. Det er jo svært for ungerne at slippe deres ketsjere.

Vi har i år hele foyerområdet på Strib skole, som vi vil anvende til alle vores måltider. De klasse lokaler som vi skal overnatte i ligger rundt om foyerområdet - så vi har det hele MEGET samlet i år.
Lokalerne er ligeledes større end de lokaler, vi havde sidste år.

Udgiften til kredsmatch er lidt dyrere end sidste år - primært pga. hallejen, men jeg har vurderet, at det nok gik, så vi kunne få lidt mere luft omkring os.

Vi glæder os til at se Jer alle - selvom jeg har modtaget oplysninger om ankomsttid og transport spillere, ledere/forældre som overnatter fra nogen af Jer, vil jeg lige bede Jer give mig disse informationer igen, så vi ikke lige "misser" noget.

Med sporstlig hilsen
Badminton Fyn
Jørgen Færch
UEU formand 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011