Cookies
  
Kredsmatch 2013 - En holdleder fortæller..
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Lars Lyskjær
Dato: 11-11-2013 16:25:55
Kategori: Generelt
     

I weekenden 01.-03.11.2013 blev der spillet Kredsmatch i Strib. Hold fra nær og fjern var kommet for at dyste.

Det fynske hold bestod af Nete, Signe, Anna, Hjalte, Jonas, Gustav, William og Christian – og som coaches havde Fyn ”udtaget” Martin og Benjamin.

København vandt, Midtjylland blev nr. 2, Sjælland nr. 3, Nordjylland nr. 4 og Fyn endte på en flot 5. plads. Som William sagde ved præmieoverrækkelsen – ”Yeha, vi fik point i år, det har vi sgu aldrig prøvet før.”

Det point fik vi mod Nordjylland, som vi kun tabte 4-5 til.  Ja, hvis I spørger mig kunne vi ligeså godt have vundet, men skæbnen ville, at vi tabte den ene mix i 3 sæt.

Vi havde det sjovt både på og udenfor banen. Og det kan godt være at de andre hold var os overlegne på banen, men udenfor banen, når det gjaldt om at heppe, juble, synge og larme lå vi helt i front.
Om det skyldes at kampråbet blev øvet kl. 06.15 lørdag morgen – selvom vi først sov kl. 23.15 fredag, skal her være usagt – men godt var det i hvert fald.
Tak til William for at vække os på den ”blide måde” med kampråbet. Ja, vi brugte bestemt ikke vores tid på at sove … synes stadig jeg er træt …

Tak til Martin og Benjamin for deres måde at håndtere og bakke spillerne op på efter kampene. Efter hver kamp skulle spillerne, på Martin og Benjamins opfordring, nominere nogle af deres holdkammerater til at være kampens spiller. Det kunne både være en der havde kæmpet mest, haft den bedste detalje i kampen, heppet mest eller på anden måde gjort sig positivt bemærket.
Efter nomineringerne voterede Martin og Benjamin, og inden den næste kamp blev der så delt flag (klistermærker) ud til den/ de spillere der havde udmærket sig.

Jeg håber at Martin og Benjamin også ”udtages” næste år.

Tak til Nete, Signe, Anna, Hjalte, Jonas, Gustav, William og Christian for en sjov, hyggelig og oplevelsesrig weekend. ”I ER BARE FOR SEJE og FANTASTISKE AT VÆRE SAMMEN MED”.

Wenke Johansen (holdleder) 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011