Cookies
  
Kvalifikationskampe til HOLD DM ungdom
Klub: Badminton Fyn
Publiceret af: Lars Lyskjær
Dato: 22-01-2014 23:36:07
Kategori: Generelt
     
Kære DHBK, Hjemly, OBK og Middelfart
 
Følgende hold er tilmeldt til kvalifikation til hold DM. Badminton Fyn har i alle årgange 1 plads, hvilket naturligvis betyder at vinderen i hver årgang indstilles som deltager.
 
Det er imidlertid ikke unormalt, at Badminton Fyn ligeledes kan opnå et wildcard derudover, så klubberne bedes meddele hvorvidt de hvis muligt ønsker et wildcard.
 
Hold DM afvikles i weekenden d. 12. og 13. april dog er U17 blevet flyttet - U17 hold DM afvikles i weekenden 29. og 30. marts i stedet. Dette skyldes Ungdoms EM.
 
Følgende hold er tilmeldt:
 
Årets U11 Hold:
 
Middelfart - indstilles som deltager
 
U13:
 
OBK
Middelfart
 
OBK har hjemmebane og tager initiativ til at aftale dato og tidspunkt. Hvis ikke der kan opnåes enighed fastsættes dato og spilletid af undertegnede. (Middelfart havde hjemmebane i sidste sæson)
 
U15:
 
DHBK
Middelfart
OBK
 
Middelfart har hjemmebane og tager initiativ til at aftale dato og tidspunkt - kampene afvikles som holdturneringsstævne, hvor alle møder alle. Hvis ikke der kan opnåes enighed fastsættes dato og spilletid af undertegnede. (OBK havde hjemmebane i sidste sæson)
 
U17:
 
Hjemly - Hjemly har dispensation fra UEU til deltagelse idet de alene deltager i seniorholdturn.
OBK
 
OBK har hjemmebane og tager initiativ til at aftale dato og tidspunkt. Hvis ikke der kan opnåes enighed fastsættes dato og spilletid af undertegnede. (Hjemly havde hjemmebane i sidste sæson)
 
Gældende for alle kvalifikationskampe er at de skal være afviklet senest d. 2/3 2014. Så snart spilletidspunkt kendes, skal dette meddeles undertegnede og umiddelbart efter kvalifikationskampene skal holdkamprapporter scannes og mailes til undertegnede. Det er arrangør af holdkampene, som har ansvar for dette.
 
Der gøres specielt opmærksom på, at det alene er spillere, som vil være berettiget til at deltage i Hold DM, som kan deltage i kvalifikationskampene. Det vil sige, at spillere som ikke har optrådt for samme klub i den fynske og/eller fælles jysk/fynske holdturnering samt åbne turneringer, ikke er spilleberettiget i kvalifikationskampene

Der gives dispensation for yngre spilleres deltagelse på ældre hold. De spillere, der gives dispensation for, kan ikke deltage på andre hold i kvalifikationskampene eller til DM. Dispensationen gives af undertegnede før første kvalifikationskamp ved meddelelse af navne til undertegnede. Denne dispensation sendes videre til Badminton Danmark ved endelig tilmelding til DM. Spillere som har deltaget på ældre hold end sin årgang i denne sæson´s holdturnering kan ikke rykkes ned til sin almindelige årgang i forbindelse med kvalifikationskampene.
 
God kamp til alle.
 
Hvis der måtte være spørgsmål eller andet, er I naturligvis velkommen til at kontakte mig.
 
Med sportslig hilsen
Badminton Fyn
Jørgen Færch
UEU formand


 

 

Badminton Fyn
Degnevangen 8
5762 V. Skerninge


Nyheder fra Badminton Danmark

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011