Badminton Photo

Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup stopper med mixeddouble

26-01-2018 12:22 |  Badminton.dk |  Jonas Rasmussen
Mixeddoublen med Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup er ikke længere en del af OL 2020-satsningen. Årsagen er, at Kjærsfeldt ønsker at fokusere hundrede procent på damesingle.

I slutningen af august præsenterede Badminton Danmarks sportslige ledelse de nye mixeddouble-konstellationer, der skulle indgå i OL 2020-satsningen.

Heriblandt var Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup. De to spillere er i forvejen placeret i damesingle- og herredouble-kategorien, og det har ikke været foreneligt for Kjærsfeldt. Derfor har hun valgt at stoppe samarbejdet før prøveperiodens slutning, der løb indtil 1. maj. Det betyder, at India Open i næste uge bliver Skaarup og Kjærsfeldts sidste turnering sammen i denne omgang. 

- Siden vi begyndte at spille sammen, har det været svært at få træningen og det hele til at hænge sammen. Det har været svært, fordi jeg både skal være med på single- og doubletræningen. Det har været et puslespil, og jeg vil gerne give mig hundrede procent, men det har fyldt mere, end det har gavnet. Jeg var meget beæret over at blive spurgt og valgt til at være en del af OL-planerne i mixeddouble, og jeg kan godt lide at spille mixeddouble, men hvis jeg skal have succes i single, bliver det nødt til at være min førsteprioritet, siger Line Kjærsfeldt. 
Anders Skaarup respekterer Line Kjærsfeldt beslutning, selvom han havde håbet på, at de kunne fortsætte sammen. 

- Jeg har ikke noget imod hendes beslutning og det grundlag, hun har taget den på. Det, jeg ærgrer mig over, er, at jeg føler, at vi var på vej fremad, og jeg er blevet en bedre spiller det seneste halve år, hvor vi har spillet mixeddouble. Måske grundet at jeg har spillet flere kampe til turneringer og trænet på en anderledes måde. Kim og jeg synes ikke, at det har kostet noget på vores herredouble, så på den måde, kunne jeg godt have fortsat, og det ville jeg også gerne, siger Anders Skaarup.

I Badminton Danmarks sportslige ledelse accepterer og respekterer man også 23-årige Kjærsfeldts beslutning, selvom man så muligheder for makkerparret.

- Det har vist sig uforeneligt for Line at satse på både single og mixeddouble samtidigt, og Line har ønsket at prioritere sin single. Det har vi accepteret, også ud for den forståelse, at Line har brug for at give single sin fulde opmærksomhed for at opnå den udvikling, både hun og vi ønsker. Line fokuserer nu på single i perioden frem til VM, og så vurderer vi efterfølgende – i samråd med Line – hendes fremtidige fokus. Vi så muligheder for Anders og Line i mixeddouble og jeg vil ikke afvise, at vi kan komme til at se både Line og Anders indgå i en mixeddouble i fremtiden, siger Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.

Christinna Pedersen/Mathias Christiansen og Sara Thygesen/Niclas Nøhr er stadig en del af 2020-satsningen i mixeddouble-kategorien, og de nye mixdoublepar Joachim Fischer/Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt/Rikke Søby Hansen vil også indgå på mixdoubletræningen på Elitecenteret i Brøndby.





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?