Badminton Photo

Skovshoved sætter kursen mod Guldkampen

03-04-2018 22:45 |  Badminton.dk |  Stine Greve
De forsvarende mestre har med en 4-0 sejr over Højbjerg allerede sat det ene ben i årets finale. Anderledes tæt blev det mellem Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel, hvor spændingen stadig er intakt.

Her til aften blev der taget hul på semifinalerne i Badmintonligaen, da Højbjerg og Skovshoved tørnede sammen, mens Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel krydsede ketchere. Udfaldet af aftenens kampe blev, at den ene semifinale allerede nu synes at være så godt som afgjort, mens den anden stadig er helt åben.

Højbjerg var på forhånd markante underdogs, da de hjemme bød de forsvarende mestre fra Skovshoved velkommen. Det endte også med en sikker sejr til gæsterne på 4-0, men resultatet til trods bed hjemmeholdet godt fra sig.

I mixeddoublen fik Mathias Bay-Schmidt/Alexandra Bøje presset Mads Kolding/Christinna Pedersen, hvor de især var tæt på i første sæt. Til hjemmepublikummets ærgrelse måtte de dog se sig slået 20-22, 17-21.

Også damedoublen med Marie Louise Steffensen/Gabriella Bøje var tæt på mod Sara Thygesen/Kamilla Rytter Juhl, men også her sejrede rutinen, idet Thygesen/Rytter Juhl snuppede sejren 22-20, 21-10.

Niels Chr. Blittrup/Anders Skaarup Rasmussen fik presset Mads Conrad-Petersen/Carsten Mogensen ud i tre sæt, men igen måtte hjemmeholdet se gæsterne snuppe sejren til sidst med 21-17, 18-21, 21-15. Mest suveræn for gæsterne var Rasmus Gemke, der slog Kasper Dinesen 21-16, 21-16.

Dermed venter der Højbjerg en ualmindelig svær opgave i kampen om en finaleplads, når de på torsdag tager turen til det sjællandske for at spille returopgøret

Klik her, hvis du vil sikre dig en billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien, hvor du kan møde både de danske og internationale stjerner

I Skælskør Badminton Center blev det anderledes spændende her til aften, da Vendsyssel var på besøg til en semifinale mellem sidste sæsons sølv- og bronzevindere. Gæsterne førte på forhånd 1-0, da Carolina Marin havde trukket sig med sygdom inden kampstart.

Derudover sikrede gæsterne sig sejren i mixeddouble, hvor Jacco Arends/Cheryl Seinen slog Scott Evans/Camilla Juhler Krstiansen 21-11, 21-16, og i anden herresingle, hvor Victor Svendesen besejrede Kalle Koljonen 21-16, 21-10.

Damedoublen så på papiret ud til at skulle blive en tæt affære mellem Line Kjærsfeldt/Selena Piek og Emma Wengberg/Clara Nistad, men her var hjemmebaneparret ovenpå fra start til slut og vandt 21-16, 21-12. Også Marc Caljouw gjorde kort proces i første herresingle, hvor han vandt 21-17, 21-16 over Raul Must.

Herredoublen endte derimod med at blive spændende, og gik som den eneste kamp i tre sæt. Det endte med hjemmebanejubel, da Kim Astrup/Søren Gravholdt besejrede Zvonimir Durkinjak/Lasse Mølhede 21-16, 19-21, 21-14.

Dermed er der lagt op til et brag af et opgør på torsdag, når TSS tager turen til Nordjylland i jagten på en plads i årets udgave af Guldkampen.

I Ligakvalifikationen fik vi også spænding for alle pengene i aften, da både kampen mellem Langhøj-Lillerød og Værløse-Odense OBK skulle finde sin vinder i Golden Set. Begge steder endte det med Golden Set i mixeddouble, og begge steder løb hjemmeholdet med sejren.

I Værløse sikrede Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow sejren med sejr 21-19 over Frederik Søgaard/Amanda Högström, mens det for Langhøj var Adam Cwalina/Tereza Svabikove, som spillede sejren hjem med 21-16 over Nicklas Engholdt/Ann Nielsen.

Holdene i Ligakvalifikatione skal også i aktion igen på torsdag, når Langhøj tager mod Odense OBK, mens Værløse skal en tur til Lillerød.

Vi glæder os til at følge alle torsdagens mange fremragende badmintonkampe! 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?