Badmintonphoto

Hvem ender i RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2018? Nu skal semifinaleslagene stå

04-04-2018 11:13 |  Badminton.dk |  Jonas Rasmussen
Skovshoved har gode kort på hånden for at spille sig i Badmintonligafinalen for sjette år i træk, mens det er fuldstændig lige mellem Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel inden morgendagens semifinalebrag. (Opdateret torsdag kl.09.07 pga. afbud fra Nina Vislova)


Badmintonligaen er for alvor gået ind i sin afgørende fase, hvilket tydeligt fremgår af programmet som viser, at der kun resterer to runder – semifinalerne og RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2018.

Men hvem der kommer til at stå i finalen, får vi først at vide i morgen, når den sidste semifinalerunde er færdigspillet. 

Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel spillede i går 3-3 på Sjælland, og dermed står vi med en fuldstændig identisk situation som i sidste sæson. Her formåede TSS at tage til Nordjylland og vinde i Golden Set, hvilket gjorde, at de bookede billetten til Frederiksberg-Hallerne. 


Vendsyssel har desværre problemer med netforbindelsen, der ikke er stærk nok i hallen. Derfor vil deres semifinale mod Team Skælskør-Slagelse ikke blive vist på Zibrasport. 

Hvis det ikke skal gentage sig for Vendsyssel, skal nordjyderne spille op til deres absolut bedste. I gårsdagens semifinale fik de en sejr forærende, da Carolina Marin ikke kunne stille op på grund af sygdom i damesingle. Det kan hun til gengæld i morgen, og det betyder, at der er en storkamp i vente mellem hende og Beiwen Zhang. 

TSS havde i første omgang lavet en enkelt ændring i holdopstillingen, da Nina Vislova så ud til at være blevet klar efter ugers sygdom. Hun skulle spille mixeddouble med Scott Evans i stedet for Camilla Juhler Kristiansen, men nu kommer Juhler Kristiansen i kamp med den rutinerede irer igen, da Vislova igen må melde afbud på grund af sygdom. 

Vendsyssel har valgt at flytte Lasse Mølhede ind i mixeddouble med Cheryl Seinen, så Jacco Arends spiller herredouble med Zvonimir Durkinjak. Ellers er holdopstillingen intakt.
Der venter os intet mindre end et drama mellem de to mandskaber ligesom sidste år. Vil TSS spille sig i finalen på ny, eller vil Vendsyssel spille sig i årets største Badmintonligakamp nogensinde? Det får vi at vide i morgen fra klokken 19.00.

I torsdagens anden semifinalen, der består mellem Skovshoved og Højbjerg, er skovserne så godt som i finalen med deres 4-0-sejr i gårsdagens semifinale i Højbjerg. 

Cheftræner Henrik PK har valgt at skifte Joachim Fischer ind i mixeddoublen med Christinna Pedersen, hvilket gør, at der ikke er plads til Mads Pieler Kolding. 

I Højbjerg har Michael Kjeldsen valgt at erstatte Niels Christian Blittrup med Jesper Toft i herredoublen med Anders Skaarup. De møder Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen.

Med sejren i den første semifinale skal de forsvarende danmarksmestre blot bruge tre individuelle sejre i holdkampen for at sikre sig en finaleplads for sjette år i træk. 


Begge semifinaler begynder klokken 19.00.

RSL/FZ FORZA Ligafinalen 2018 spilles mandag den 16. april kl.20.00 i Frederiksberg-Hallerne. 





 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?