Badminton Danmark

Her er sæsonens semifinalister i Badmintonligaen

26-03-2018 23:13 |  Badminton.dk |  Stine Greve


Efter aftenens returopgør i Badmintonligaens kvartfinaler står det klart, at det bliver Skovshoved, Højbjerg, Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel, der avancerer til semifinalerne.


Her til aften blev feltet af guldaspiranter i Badmintonligaen 2017/2018 snævret ind til fire, idet der blev spillet returopgør i de fire kvartfinaler.


I Skovhoved var der på forhånd ikke så meget spænding, idet hjemmeholdet i den første kvartfinale mod Gentofte havde vundet 4-0 og dermed kunne nøjes med tre sejre i aftenens opgør.


Dem fandt de i de første tre kampe, hvor Mads Kolding/Christinna Pedersen slog Frederik Colberg/Ida Købke 21-13, 21-11, Kamilla Rytter Juhl/Sara Thygesen gjorde yderst kort proces mod Julie O. Jensen/Camilla Overgaard med 21-1, 21-5, og Mette Poulsen, efter sidste uges tætte opgør, fik sat tingene på plads mod Line Christophersen med 21-10, 21-16. Dermed blev den publikumsvenlige herredouble med Mads Conrad-Petersen/Carsten Mogensen og Jim Laugesen/Joel Eipe afbrudt inden den var færdigspillet.


Anderledes spændende blev det i aftenens tre øvrige kvartfinaler.


I Solrød skulle hjemmeholdet forsøge at indhente sidste uges nederlag, hvilket krævede fire sejre, for at bringe kampen mod Højbjerg ud i et afgørende Golden Set. Mia Blichfeldt lagde godt fra land med sejr på 21-12, 21-7 over Iben Bergstein, men derfra stod der Højbjerg på resten.


I mixeddouble var Mathias Bay-Smidt/Alexandra Bøje suveræne i kampen mod Niclas Nøhr/Maiken Fruergaard og vandt 21-13, 21-13, og lige så suveræne var Oliver Leydin-Davis/Anders Skaarup Rasmussen, som besejrede Jeppe Bay Madsen/Theis Christiansen 21-14, 21-12.


Det hele blev afgjort i damedoublen, hvor Marie Louise Steffensen/Gabriella Bøje efter at have tabt første sæt 17-21 til Emma Karlsson/Johanna Magnusson vandt de næste to knebent med 23-21, 23-21 og sendte dermed Højbjerg videre til semifinalerne.


Klik her, hvis du vil se de danske og internationale stjerner i aktion ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR i Odense i efterårsferien!


Sidste års sølvvindere, Team Skælskør-Slagelse, var efter 3-3 på hjemmebane i sidste uge på en svær mission ude mod Aarhus AB. Som i sidste uge var TSS fra kampstart bagud 0-1, idet Nina Vislova stadig ikke var i stand til at spille her til aften. Til gengæld havde de hentet en mere end solid forstærkning i form af den olympiske mester Carolina Marin.


For at booke billet til semifinalen skulle TSS finde fire sejre i Aarhus, mens det samme gjaldt for hjemmeholdet. Efter sejre til TSS i anden herresingle, damedoublen og herredouble, og en enkelt sejr til hjemmeholdet i første herresingle, foruden den de havde fra kampens start, var det tid til den sidste og afgørende kamp.


Her ventede der en kæmpe opgave for ABs Trine Villadsen, idet hun skulle holde liv i hjemmeholdets semifinaledrømme i en kamp mod Marin. Villadsen kæmpede med næb og klør i første sæt, men måtte se sig slået 19-21, mens Marin i andet sæt viste klassen og vandt sikkert 21-11.


I Vendsyssel var Greve på besøg, og også her var den første kvartfinale endt 3-3, så der var lagt op til drama i det nordjyske. Da herredoublen med hjemmeholdets Zvonomir Durkinjak/Lasse Mølhede besejrede David Daugaard/Rasmus Kjær Pedersen 21-19, 21-19, bragte de hjemmeholdet på 3-1. 


På det tidspunkt var Raul Must nede med et sæt mod Greves Kim Bruun, men Must vandt andet sæt, og stod dermed med muligheden for at sikre semifinalepladsen. Det gjorde han også, men det skete desværre med en skade til Kim Bruun ved stillingen 10-10 i tredje sæt, hvilket naturligvis satte en dæmper på den nordjyske fejring.


Dermed er det altså Skovshoved, Højbjerg, Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel, der skal dyste mod hinanden i semifinalerne, hvor der ligeledes spilles over to kampe d. 3. og 5. april.


I Ligakvalifikation blev der også spillet en runde her til aften, da Langhøj mødte Værløse, mens Lillerød skulle op mod Odense OBK. Ligesom i sidste uge var det de to hold fra Badmintonligaen, der løb med sejrene.


På udebane slog Værløse Langhøj 4-2, mens Lillerød hjemme måtte se sig slået af Odense OBK med samme cifre. Dermed er der lagt op til to spændende kampe i næste runde, der spilles d. 3. april. Her skal Værløse og Odense OBK samt Langhøj og Lillerød nemlig møde hinanden, så der kan meget vel vente to spændende kampe.


Vi glæder os til både Badmintonligaen og Ligakvalifikationen fortsætter efter påske!

 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?