Badminton Danmark

Danskerne fortsætter sejrsstimen ved 6 Nations

01-04-2018 20:33 |  Badminton.dk |  Stine Greve


Det danske U17-landshold bliver ved med at gøre det godt ved turneringen 6 Nations, der spilles i England. I dag blev det til sejre over både Tyskland og Frankrig.


I går gik det ud over Holland og Sverige, og i dag var det så Tyskland og Frankrig, der stod for skud, idet begge hold blev slået 7-2. Den gode danske indsats i holdturneringen har ud over fire sejre også resulteret i en tilfreds dansk U17-landstræner, Marie Røpke.


- Overordnet er jeg rigtig rigtig godt tilfreds. Der har både været rigtig godt spil og rigtig god fight. Begge holdkampe i dag var kampe, hvor vi godt vidste, at vi kunne blive pressede. Der var nogle kampe, hvor de andre var favoritter, og nogle, hvor vi var det. Derudover var der nogle kampe, der var fifty-fifty, og vi fik hevet nogle rigtig tætte kampe hjem, siger Røpke.


I holdkampen mod Frankrig endte ikke mindre end fem af de ni kampe i tre sæt, og her var Danmark stærkest i de fire af dem. Kun Magnus Johannesen måtte se sig slået 21-11, 8-21, 18-21 af Christo Popov. Popov havde også en andel i det anden danske nederlag i holdkampen, da han sammen med Yanis Gaudin besejrede William Kryger Boe/Mads Vestergaard 21-15, 22-20 i første herredouble.


Klik her for at se alle resultaterne fra holdkampen mod Frankrig.


Den mest spændende kamp udspillede sig i første damedouble, hvor Simona Pilgaard/Anna Siess Ryberg trak det længste strå til sidst, da de vandt 21-12, 18-21, 24-22 over Carla Martinez/Emilie Vercelot. Anderledes suveræne var Clara Løber/Mette Werge i anden damedouble, som var dagens sidste kamp for danskerne. Her slog de Cassandre Lesne/Andrea Ortuno 21-10, 21-16 og sikrede dermed den samlede sejr på 7-2.


- I kampen mod Frankrig spillede vi nogle rigtig gode kampe, der hvor vi var en lille smule underdogs, blandt andet spillede Magnus en rigtig god single. Jo hurtigere man vinder sine kampe i en holdkamp, jo mere giver det til et hold, så at Magnus spiller en hel time, inden de andre vinder deres første kamp, og at vi hurtigt vinder to, det gør rigtig meget ved selvtilliden og moralen på holdet, fortæller Røpke.


Tidligere på dagen var det danske hold i aktion mod Tyskland, hvor det også blev til en samlet sejr på 7-2.


Danmark kom bagud 0-1, da Nele Swerts Knudsen tabte 15-21, 15-21 til Thuc Nguyen, men efterfølgende fik mixeddoublen med Anna Siess Ryberg/Mads Vestergaard udlignet til 1-1 efter en spændende afgørelse i deres kamp mod Leona Michalski/Aaron Sonnenschein. Danskerne vandt 16-21, 21-10, 22-20, og derfra så det danske hold sig ikke tilbage. 


Klik her for at læse om den gode danske start på holdturneringen ved 6 Nations i går.


Tre kampe senere stod det 4-1 til Danmark, men den tætte kamp i mixeddoublen var umiddelbart ikke spænding nok for Anna Siess Ryberg. I første damedouble var hun sammen med Simona Pilgaard involveret i endnu en tæt kamp. De var oppe mod Leona Michalski/Thuc Nguyen, og måtte desværre se sig slået 14-21, 25-23, 15-21. Med yderligere tre danske sejre i de resterende tre kampe blev den endelige sejr på 7-2 dog slået eftertrykkeligt fast.


- Kampen mod Tyskland var en kamp, hvor jeg synes, vi var rimelig store favoritter, men vi vidste også, at der var nogle kampe, hvor vi ville have svært ved at vinde. Vi havde en finale i damedouble, som vi vidste kunne gå den anden vej, hvilken den også gjorde, men vi fik hevet andet sæt hjem og spillede en rigtig god kamp. Herredoublen spillede også en fantastisk god kamp, og generelt var holdet bare ovenpå. De går til den, som om at de alle sammen bare gerne vil vinde sammen, og det er ret fedt, afrunder en glad U17-landstræner.


Klik her for at se samtlige resultater fra dagens kamp mod Tyskland.


Danmarks næste, og sidste, kamp ved 6 Nations bliver spillet i morgen kl. 11.00 mod værterne fra England. Danmark går ind til opgøret som turneringens førerhold med otte point, mens Tyskland indtager andenpladsen med seks point. 


Med en sejr i morgen kan de danske spillere rejse hjem som vindere af 6 Nations, og vi hepper naturligvis alt det, vi kan på de danske talenter!
 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?