Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved møder hinanden i RSL/FZ FORZA LIGA finalen

05-04-2018 22:58 |  Badminton.dk |  Stine Greve
Det blev Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved, som trak de længste strå i aftenens semifinaler. Dermed venter der os en gentagelse af sidste sæsons yderst spændende finale.

De sjællandske sølvvindere fra sidste sæson formåede her til aften at tage turen til det nordjyske og vinde de fire kampe, der ville sikre dem adgang til årets finalekamp. Det skete, da de besejrede Vendsyssel 4-2.

Den samlede sejr kom i stand efter, at TSS konsekvent var skarpest, når de tætte kampe skulle afgøres. Således vandt både herredoublen og damedoublen i tre sæt, da Line Kjærsfeldt/Selena Piek slog Clara Nistad/Emma Wengberg 12-21, 21-13, 21-16 og Kim Astrup/Søren Gravholdt besejrede Jacco Arends/Zvonimir Durkinjak 19-21, 21-19, 21-16. Derudover fik Marc Caljouw lukket en tæt første herresingle mod Raul Must i to sæt med 21-19, 22-20.

Gæsternes helt store stjerner, Carolina Marin, var blevet sin sygdom fra i tirsdags kvit og besejrede Beiweng Zhang 21-8, 21-18. Til gengæld kunne Nina Vislova heller ikke denne gang stille til start, og det udnyttede Vendsyssel til at vinde mixeddoublen, hvor Lasse Mølhede/Cheryl Seinen slog Scott Evans/Camilla Juhler Kristiansen 21-15, 21-12. Hjemmeholdets anden sejr kom i anden herresingle, hvor Victor Svendsen besejrede Kalle Koljonen 24-22, 21-16.

Vil du opleve de danske og internationale badmintonstjerner i aktion? Klik her for at sikre dig din billet til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR i Odense i efterårsferien!

Hjemme i Skovshoved var de forsvarende mestre klare favoritter mod Højbjerg. I modsætning til i tirsdags formåede det jyske mandskab at hive en enkelt sejr, men det var ikke nok til at true guldaspiranterne, som vandt 3-1. Som tilfældet var det i den første kamp, var der flere tætte kampe undervejs.

Den ene af dem var første herresingle, hvor Højbjerg endte med at løbe med sejren, da Kasper Dinesen slog Emil Holst 24-26, 21-19, 21-16. I damesinglen blev det også en tæt affære, som den danske mester Mette Poulsen formåede at lukke i to sæt med 24-22, 22-20 over Iben Bergstein.

I mixeddoubeln var der genforening af stjerneparret Joachim Fischer/Christinna Pedersen, som spillede en sejr på 21-18, 21-10 hjem over Mathias Bay-Schimdt og Fischers nye mixeddoublemakker Alexandra Bøje. Carsten Mogensen/Mads Conrad-Petersen satte tingene på plads i herredouble, hvor Jesper Toft/Anders Skaarup måtte se sig slået 14-21, 15-21.

Dermed står det klart, at det er Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved, som den 16. april i Frederiksberg-Hallerne skal kæmpe om at kunne kalde sig danske mestre 2017/2018. Om finalen bliver lige så spændende, som den de to hold spillede sidste sæson, vil tiden vise, men der kommer med garanti god stemning i hallen og gang i den på lægterne, når de to hold skal dyste om guldet.

I Ligakvalifikationen var Langhøj taget en tur til Lillerød, og det blev gæsterne, som kunne rejse hjem med en sejr på 4-2 i bagagen. En af Lillerøds sejre kom i damedouble, hvor den tidligere All Englandvinder Tine Baun sammen med Sofie Nielsen slog Kseniya Ryzhova/Desandha Putri 21-15, 21-13.
På Fyn var Værløse på besøg hos Odense OBK, og her endte hjemmeholdet med at hive en sejr på 4-3 efter afgørelse i Golden Set. Værløses Mikkel Mikkelsen/Mai Surrow lykkedes i tirsdags med at slå Frederik Søgaard/Amanda Högström i Golden Set, men i dag var der revanche på programmet, da Søgaard/Högström vandt med overbevisende 21-12.

Klik her for at se den samlede stilling i Ligakvalifikationen

Der resterer endnu to runder af Ligakvalifikationen, hvor OBK og Værløse lige nu ligger til oprykning, mens Lillerød synes at have udspillet sin rolle med blot en enkelt point efter fire kampe. Langhøj kan dog stadig nå at overraske og snuppe en af de to pladser, der giver adgang til Badmintonligaen i næste sæson, så det bliver spændende at se, hvad der sker i de sidste to spillerunder. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?