Badminton Danmark

Badmintonsporten fastholder medlemsfremgang

09-04-2018 08:35 |  Badminton.dk |  Jonas Rasmussen
DIF og DGI har i dag offentliggjort idrættens medlemstal for 2017, og Badminton Danmark og DGI Badminton har med stor glæde modtaget medlemstal, der viser en fremgang på 1.260 nye badmintonmedlemmer. Det er andet år i træk, at badmintonsporten har medlemsfremgang.

I 2017 brød badmintonsporten den nedadgående kurve i antallet af medlemmer for første gang i mange år, og nu kan Badminton Danmark og DGI Badminton melde ud, at badminton for andet år i træk går frem. Det viser DIF og DGI’s netop offentliggjorte medlemstal.

Medlemstallene viser, at badmintonsporten er gået fra at have 118.149 medlemmer i 2016 til 119.409 medlemmer i 2017. Det er en fremgang på 1.260 nye medlemmer. 

- Vi er rigtig glade for, at vi kan holde fast i medlemsfremgangen fra sidste år. Det fortæller os, at der ikke blot var tale om en engangsforestilling, men at det ihærdige og vedholdende arbejde i klubberne i hele landet har båret og stadig bærer frugt. Sammen med DGI Badminton kæmper vi for at give vores medlemmer de bedst mulige tilbud, og det er dejligt at se, at de initiativer vi har sat i verden, bliver taget rigtig godt imod af medlemmerne og er med til at fastholde dem, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

Netop samarbejdet med DGI Badminton gennem ”Bevæg dig for livet” har styrket trænings- og klubmiljøer i hele Danmark. 

Samarbejdet har skabt en masse nye initiativer og tilbud til klubberne. Det er for eksempel VoksenBadminton, Badminton i skolen, fælles træneruddannelser, Styrk Klubbens Træningsmiljø og projektet Vi elsker badminton, der klæder klubberne endnu bedre på til at kunne synliggøre aktiviteter og tilbud for nye medlemmer.

- De to badmintonorganisationer har et målrettet fokus på, at alle tilbud tager udgangspunkt i klubberne og deres behov og ambitioner. Vi hjælper klubberne i den virkelighed, de befinder sig i, og vi har også fokus på, at naboklubber mødes og sparrer med hinanden, siger DGI Badmintons afdelingsleder, Lars Uhre, og fortsætter.

- Vi er enormt stolte over at kunne præsentere voksende medlemstal igen i 2017, og jeg noterer mig en spirende optimisme i badmintonmiljøerne landet over, som vi skal videreudvikle i de kommende år.

Men selvom der er igangsat mange initiativer, tilbud og medlemsfremgangen allerede er synlig, vil man i organisationerne ikke trykke på bremsen.

- Der er stadig lang vej tilbage. Vi vil fortsætte med at forbedre og udvikle os og vores tilbud. Vi skal fastholde og forstærke indsatserne mellem klubberne og foreningerne i de kommende år, så vi i fællesskab matcher medlemmernes behov. Så selvom vi er glade og stolte over medlemsfremgangen, vil vi ikke læne os tilbage, siger Bo Jensen.

I 2017 offentliggjorde DIF og DGI’s medlemstal fra 2016, der viste, at badmintonsporten fik 1.980 nye medlemmer, da man gik fra at have 116.169 medlemmer i 2015 til 118.149 i 2016.



 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?