Badmintonphoto

Kvartfinaleklar: Bred dansk repræsentation i alle kategorier til EM

26-04-2018 21:33 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Intet færre end 12 danske sejre blev det til torsdag i Huelva, hvilket sikrer dansk repræsentation i alle kategorier ved kvartfinalerne til EM for individuelle 2018. - Det kan vi vist ikke være utilfredse med, lyder det fra assisterende landstræner Kim Nielsen. 

- Vi hiver 80 procent af dagens kampe i dag, så det kan vi vist ikke være utilfredse med. Lad os satse på, at vi gør det samme i morgen. 

Sådan lyder de først ydmyge, så selvsikre ord fra assisterende landstræner Kim Nielsen i kølvandet af torsdagens EM-kampe i Huelva, hvor det i stor stil lykkedes de danske spillere at vise fanen med sejre i 12 af 15 kampe.

Fredag kan vi således forvente at se danskere repræsenteret i alle fem kategorier, når kvartfinalerne udspilles, og kampen om podiepladserne spidser til.

Husk, at du kan følge fredagens kvartfinalekampe på TV 2 Sport fra klokken 16. Se, hvornår TV 2 Sport sender fra EM 2018 fredag, lørdag og søndag her. 

En af dagens talrige danske sejrherrer var Jan Ø. Jørgensen, som med cifrene 21-19, 21-18 i dansk favør tog revanche mod sin Orleans Masters-overmand, hollandske Mark Caljouw.   

- Jan får sin revanche, på trods af at han er bagud 17-19 i første sæt og 10-18 i andet sæt. Alligevel får han begge sæt, og det er imponerende, siger Kim Nielsen. 

Jan Ø. Jørgensen står fredag til at møde landsfællen, andenseedede Anders Antonsen, som også i dag måtte ud i et tredje sæt for at sikre sig sejren og en plads i kvartfinalen. 

Læs også: Tætte kampe til EM: - En god, men rodet dag

- Anders måtte slide for sejren i dag, men han viste god indstilling, god fight og fik den lige hevet hjem, siger Kim Nielsen om Antonsens kamp mod israelske Misha Zilberman, som endte 21-15 19-21 21-10. 

I den anden ende af herresingleprogrammet venter tilsvarende en ren dansk kvartfinale fredag, som står mellem Viktor Axelsen og Rasmus Gemke, som begge sikrede sig morgendagens kamp med sejre torsdag i to sæt. 

På damesinglesiden lykkedes det både Line Kjærsfeldt, Mia Blichfeldt og Natalia Koch Rohde at vinde i to sæt - som forventet af den assisterende landstræner.

- De tre damesingler går ind og gør, hvad de skal. De er favoritter på papiret og kører kampene stabilt hjem i to sæt, siger Kim Nielsen.Klik her for at se fredagens program for danskerne.

Lige vel gik det imidlertid ikke for damedoublen Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby og mixeddoubleparrene Joachim Fischer og Alexandra Bøje samt Niclas Nøhr og Sara Thygesen, der er ude af turneringen oven på dagens nederlag.

- Tyskerne, som Niclas og Sara møder, spiller rigtig godt, og vi rammer ikke helt niveauet i dag, hvorfor vi må erkende, at de bliver overmatchet. Det samme gælder for Julie og Rikke, som hverken finder deres spil eller topniveau i dag, siger Kim Nielsen med tilføjelsen. 

- Bøje og Fischer sprællede ellers godt i kampen mod topseedede Chris og Gabrielle Adcock, men Alexandra bliver blandt andet kaldt to gange på overhåndsserv ved 15 i første sæt, hvilket selvfølgelig medfører, at englænderne får noget selvtillid, siger Kim Nielsen.I herredouble har vi fortsat tre danske par med i morgendagens kampe om podiepladserne; Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen, Mads Kolding/Mads Conrad-Petersen og Mathias Christiansen/David Daugaard, mens Sara Thygesen og Maiken Fruergaard er med i damedouble.
 


 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?