Badminton Danmark

Masser af læring og inspiration på Badmintonforum

26-05-2018 14:47 |  Badminton.dk |  Stine Greve
Badminton Danmark og DGI Badmintons fælles konference Badmintonforum Vores sport – Vores dag blev i dag afholdt i Vejle med stor succes og glade deltagere.

Badminton Danmark og DGI Badminton har i dag afholdt Badmintonforum, som er en stor konference om badminton. Dagens program stod på foredrag og workshops af forskellig art, som alle behandlede badminton fra forskellige vinkler, og som havde til formål at inspirere de mange deltagere på forskellige måder.

Deltagerfeltet på dagens konference var en god blanding af klubrepræsentanter og klubtrænere fra hele landet, som alle må siges at være meget passionerede omkring badminton og dens udvikling.

En de badmintonentusiaster, der i dag havde taget turen til DGI-Huset i Vejle er Sif Orbesen, som er formand for ungdomsudvalget i Nykøbing Sj. Badmintonklub, og som på intet tidspunkt var i tvivl om, at hun skulle med på Badmintonforum 2018.

- Jeg læste programmet og tænkte: det er spændende!  Jeg ville gerne være med til alle workshops og alle foredragene, og jeg kunne slet ikke vælge, for det hele er simpelthen så interessant. Jeg er her i dag i kraft af, at jeg er formand for ungdomsudvalget i Nykøbing Sj. Badmintonklub, så jeg lagde vægt på, at det skulle være for ledelse af en klub og en gruppe. Det er det, der har trukket mig herover i dag.

Helene Kølbæk, der er træner i Fredensborg Badmintonklub, deltog også i dagens konference og har ligeledes kigget frem mod dagen i spænding.

- Jeg har glædet mig til at blive inspireret og møde en masse mennesker, som brænder for badminton lige som jeg gør og forhåbentlig komme hjem til min klub, med nogle ting jeg kan bruge og med nogle nye kontakter i mit netværk, som jeg måske kan samarbejde med om badminton fremover.

Hvis man som deltager mødte op til Badmintonforum for at få fyldt rygsækken op med nye værktøjer til, hvordan man griber badmintondagligdagen an hjemme i klubben, så kan man ifølge Sif Orbesen godt forvente, at den rygsæk er så proppet, at lynlåsen er lige ved sprænge, når turen igen går hjemad.

- Inden jeg tog hjemmefra, håbede jeg på at få en masse sparring til, hvordan man kan gøre tingene i klubben, så jeg kan komme hjem igen med en masse nyt, som vi kan prøve af.
I løbet af dagen har jeg har fået mega mange nye inputs. Jeg har faktisk fået en lang liste, så det er bare at sortere i dem og vælge, hvilke af dem, vi skal tage først, så det bliver next step, griner hun og fortsætter.

- Noget af det, der står øverst på min liste er, at vi skal koge det at være frivillig længere ned, så det ikke behøver at være så besværligt, som det godt kan se ud at være frivillig i en klub. Der skal være klar besked om, hvad der er af forventninger til det at være frivillig, og at det ikke behøver at være det helt store slæb. Jeg skal hjem og have spredt budskabet om, at det er forholdsvist nemt og sjovt at være frivillig.

Dagen har altså været pakket med foredrag og workshops, hvor deltagerne ikke har været givet mange pauser, men det tætpakkede program har ifølge både Sif og Helene været et stort plus, da det sikrer, at der er noget for en hver smag.

- Jeg synes, programmet er helt fremragende og det er et super flot setup. Det er dejligt, at der er så mange, der er mødt op og rigtig mange spændende og varierede foredrag og workshops, som gør, at uanset hvilken baggrund og hvilket formål man kommer med, så vil man kunne ramme nogen, som kan lære en noget. Det synes jeg, er rigtig godt, siger Helene Kølbæk, og Sif Orbesen afslutter.

- Programmet og setup’et kunne ikke være bedre. Det har virkelig været organiseret fra a-z.

Vi håber, at alle deltagerne på Badmintonforum har haft en fremragende og lærerig dag, og at de vender hjem med en masse nye redskaber, de kan bruge og implementere hjemme i klubberne rundt omkring i landet. 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?