Badminton Danmark

Nye ungdomslandstrænere er på plads

06-07-2018 11:35 |  Badminton.dk |  Jonas Rasmussen
Steen Thomsen og Frank Larsen bliver de nye ungdomslandstrænere for henholdsvis U15- og U17-landsholdet. Sammen med de øvrige ungdomslandstrænere Thomas Nielsen (U15) og Rune Ulsing (U17) skal de fortsætte det gode arbejde i dansk talentudvikling i badminton, siger Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom.

Ungdomslandstrænerstaben får to nye ansigter i form af den 42-årige Steen Thomsen og 35-årige Frank Larsen. Begge kommer med en stor erfaring inden for talentudvikling og stor indsigt i unge mennesker, og netop dette har været udslagsgivende for valget af de to kommende ungdomslandstrænere.

- Vi får to badmintontrænere, som står rigtig godt rustet til deres kommende opgaver. Både Steen og Frank er uddannede lærere og har således stor indsigt og erfaring i at arbejde med unge mennesker. Det er vigtigt for os, at vi har nogle ungdomslandstrænere, der kan udvikle de unge talenter – både som badmintonspillere, men også som mennesker. Vi ser det også som en stor fordel, at de har en god portion livserfaring og er dygtige til at kommunikere med både spillere, trænere og forældre – det er en helt afgørende kompetence at besidde som ungdomslandstræner. Vi glæder os rigtig meget til at byde dem velkommen i teamet, og vi er overbeviste om, at de vil bidrage positivt til de spillere, de skal arbejde med, siger Jens Meibom, Badminton Danmarks sportschef.

Steen Thomsen har i snart 12 år arbejdet med talentudvikling i Kolding BK, der tidligere er blevet belønnet med prisen som Årets Ungdomsklub (2014). Steen Thomsen modtog også stor hæder til UDM i 2017 sammen med Peter Nedergaard, da de vandt Badminton Danmarks Talentpris på baggrund af deres store talentarbejde i Kolding BK.

Steen Thomsen har tidligere været inde omkring Badminton Danmark. Det har han været i forbindelse med U13-sommerlejren, som Badminton Danmark står for, hvor han har deltaget seks gange som assistent for U15-landstræner Thomas Nielsen.

- Jeg er beæret, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg har igennem en lange årrække arbejdet med U15-spillere og glæder mig til at bidrage til de unge talenters udvikling. Jeg tænker, at jeg kan lære endnu mere om spillerne og spillets udvikling på højeste niveau, da jeg kommer ind i en organisation, der ved, hvad der skal til for at skabe verdensklasse, siger Steen Thomsen.

Kolding BK-træneren kommer desuden med en baggrund som skolelærer, hvilket giver ham en bred pædagogisk baggrund med værktøjer til at håndtere de unge spillere.

Frank Larsen har også fingeren på pulsen, når det kommer til at arbejde med unge mennesker og talentudvikling. Således bestrider han jobbet som idrætskoordinator på Brøndbyvester Skole, hvor han beskæftiger sig med at udvikle elitemiljøer for unge i Brøndby. Ligeledes har han arbejdet som ungdomstræner i Gentofte Badminton Klub i mere end 10 år, heraf de seneste 3 år som cheftræner for ungdomsafdelingen.

- Jeg ser frem til at arbejde med de bedste spillere i U17-årgangen. I denne periode sker der rigtigt meget i spillerens liv – både sportsligt, uddannelsesmæssigt og personligt, og jeg glæder mig til at hjælpe spillerne sportsligt, men også med at opnå en balance af de forskellige elementer i deres liv. Jeg håber også på at kunne være med til at skabe endnu flere gode badmintonspillere og gøre dem klar til de ældre årgange, siger Frank Larsen.

Steen Thomsen og Frank Larsen begynder den 1. august 2018.

For yderligere spørgsmål, kontakt:
Jens Meibom
Sportschef, Badminton Danmark
4027 2326 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?