Badmintonphoto

Kenneth Jonassen: En lidt blandet dag, hvor jeg gerne lige ville have haft en sejr mere

30-07-2018 09:35 |  Badminton.dk |  Stine Greve
VM er endelig skudt i gang, og den første dag bød både på gode præstationer og ærgerlige nederlag.

Der var ikke lutter tilfredshed i den danske lejr oven på den første dag ved VM i Nanjing. Tre sejre og to nederlag lød dagens høst på, hvilket den danske cheflandstræner, Kenneth Jonassen, på trods af fine præstationer af de sejrende spillere, ikke kunne stille sig helt tilfreds med.

- Det har været en lidt blandet, hvor jeg gerne lige ville have haft en sejr mere. Vi vinder ikke nogen af de to kampe, hvor det på papiret er 50-50, og det er det, der irriterer mig lidt. Når det så er sagt, så var der nogle fine førsterundepræstationer iblandt, men samlet set gik det ikke helt, som jeg havde håbet på.

I uge 42 kan du opleve mange af de spillere, som lige nu dyster mod hinanden ved VM på dansk grund, når Danisa Denmark Open 2018 presented by Victor løber af stablen i Odense. Klik her for at sikre dig din billet.

En af de spillere, der sikrede sig videre avancement var Rasmus Gemke, som i Nanjing i Kina i dag gik på banen til sin første VM-kamp nogensinde. Her leverede han en fremragende indsats, da han med en sejr på 21-11, 21-6 over polske Adrian Dziolko spillede sig videre til anden runde.

- Rasmus spillede rigtig, rigtig fornuftigt og håndterede situationen flot. Han holdt sig fint til vores gameplan og spillede simpelt, samtidig med, at han gjorde det fysisk hårdt for modstanderen, som godt kan bide noget mere fra sig, men han fik simpelthen ikke lov i dag, fordi Rasmus lukkede ham helt ned, siger Kenneth Jonassen.

I de tidlige morgentimer spillede også Viktor Axelsen og Mia Blichfeldt sig videre med sikre sejre i to sæt. Axelsen besejrede portugisiske Duarte Nuno Anjo 21-8, 21-7, mens Mia Blichfeldt vandt 21-13, 21-9 over Natalia Perminova fra Rusland.

Klik her for at se alle resultaterne fra den første dag ved VM i Nanjing

Det var ikke meget, der manglede, førend Danmark havde fået begge damesinglerne videre til anden runde. Efter en lang kamp i tre sæt måtte Line Kjærsfeldt se sig slået 10-21, 21-17, 13-21 af hjemmebanefavoritten Chen Xiaoxin. Efter at have tabt første sæt klart og også være kommet skidt fra start i andet sæt kom Kjærsfeldt stærkt tilbage, men måtte altså give fortabt i tredje sæt efter mere end en times spil.

- Jeg er glad for, at jeg så den måde, Line reagerede på, da hun midt i andet sæt virkelig begyndte at bide fra sig. Hun spillede rigtig god badminton, da hun kom op og vandt andet sæt, men hun blev desværre lidt nervøs fra 7-7 i tredje, og kom lidt for langt bagefter. Hun skulle have haft en bedre start efter sidebyttet, hvis hun skulle være kommet rigtigt tilbage i kampen, fortæller den danske cheflandstræner.

Mixeddoublen med Niclas Nøhr/Sara Thygesen er desværre også færdige ved VM, da de tabte 9-21, 20-22 til Satwiksairaj Rankireddy/Ashwini Ponnappa fra Indien.

Læs også: Kenneth Jonassen vurderer de danske VM-lodtrækninger

I morgen går det løs igen, når endnu flere af danskerne skal i aktion, og det er en dag, de glæder sig til i den danske lejr.

- I morgen starter VM for alvor, og det er der, det bliver rigtig sjovt. Mia møder Ratchanok, og det er den kamp, vi har kigget frem imod, forberedt os på og glædet os til lige siden lodtrækningen kom ud, siger Kenneth Jonassen og fortsætter.

- Derudover skal Anders forsøge at få revanche for nederlaget i Malaysia Open, når han møder Tanongsak, og Christinna Pedersen/Mathias Christiansen møder bronzevinderne fra VM sidste år. Vi ser rigtig meget frem mod i morgen og glæder os til de store kampe. Hvis alt klapper, så får vi en rigtig rigtig god dag i morgen.

Under hele VM kan du følge med live på både TV2 Sport og TV2 Play. Kampene i morgen starter kl. 04.00. Mia Blichfeldt spiller kamp nummer to på den ene af de to tv-baner og bliver dermed første dansker i aktion i morgen. Hendes kamp kan ses på TV2 Sport. Du kan se hele programmet for i morgen her og her kan du blive klogere på, hvordan TV2 Sport dækker VM.

Vi håber, I vil stå tidligt op og heppe på Mia og de andre danskere i morgen, så vi forhåbentlig kan få en masse danske sejre! 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?