Badminton Europe

Lutter danske sejre ved UEM

12-09-2018 19:15 |  Badminton.dk |  Stine Greve


Det blev en fremragende dag for de danske spillere i den individuelle turnering ved UEM i Tallinn i Estland. De hev nemlig ikke mindre end 11 danske sejre hjem ud af 11 mulige.


Oven på gårsdagens finalenederlag til Frankrig i holdturneringen skulle de danske spillere i dag forsøge at rejse sig, da de skulle i aktion ved den individuelle del af UEM. Og rejse sig, det må man sige, at de gjorde, for dagen bød ikke på et eneste dansk nederlag. Den danske U19-landstræner Jesper Hovgaard fortæller, at modstanden i dagens kampe ikke var på højeste niveau, men at kampene stadig var til stor gavn for de danske spillere.


- Det har været en dag, hvor vi ikke har mødt vanvittig god modstand, og hvor de meste energi er blevet brugt på at rejse os efter den store skuffelse i går. Vi havde en mixeddouble, som var nede i sækken, men som heldigvis fik hevet den hjem, siger han og fortsætter.


- I kampe som dem i dag er der lidt større mulighed for at arbejde med nogle ting og prøve nogle ting af. Man kan godt få spillerne lidt mere ud af deres komfortzone og få dem til at eksperimentere lidt med både nogle tekniske og taktiske ting, så det prøvede vi at udfordre dem på i dag. I kampe som dem i dag, er der lidt mere plads til at kigge på udviklingsbarometret og forsøge at udfordre spillerne lidt.


Skal du med til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR i Odense i uge 42? Klik her for at sikre dig din billet.


At de danske spillere var favoritter i mange af deres kampe, afspejler sig i også resultaterne. Eksempelvis vandt Line Christophersen sin kamp mod Karina Kapanen fra Estland 21-9, 21-9, mens Freja Ravn/Rasmus Espersen i mixeddouble besejrede ungarske Malte Balint/Fanni Dora Kiss 21-12, 21-6.


Den føromtalte mixeddouble, som var nede i sækken, var Mads Vestergaard/Christine Busch, som var nede med to matchbolde mod hollandske Ties Van Der Lecq/Milou Lugters, inden de fik hevet sejren hjem med 21-16, 17-21, 26-24. 


Klik her for at se alle dagens resultater fra UEM i Tallinn


Med dagens mange sejre venter der en lang og travl dag for både de danske spillere og trænere igen i morgen, og det er noget de glæder sig til i den danske lejr oven på en dag, der har været lidt tung.


- Jeg vil være ærlig at sige, at vi var lidt mærkede i dag efter den kæmpe, kæmpe skuffelse det var, da vi tabte finalen i går. Heldigvis har vi stadig masser at spille for, og spillernes håndtering af det her har været stærk. De har hele vejen i gennem været rigtig dygtige til at tage tingene seriøst, forklarer Jesper Hovgaard og afrunder.


- Nu er vi nået lidt længere ind i turneringen, og der er en del af vores spillere, som skal i ilden mod nogle dygtige modstandere i morgen. Vi skal hjem og se noget video på de modstandere, som vi har brug for at analysere lidt ekstra på, og så glæder vi os naturligvis til at komme i aktion igen i morgen.


Vi håber selvfølgelig, at danskerne klarer sig lige så godt i morgen, som de gjorde det i dag. Kom så, Danmark!




 


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | Danseren.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | TTMS Nordic - IT-konsulenter

Delete item?