Badmintonphoto

Optakt: Hele otte hjemmebanehåb i aktion onsdag

17-10-2018 06:54 |  Badminton.dk |  Lasse Kjær Hansen
Anden omgang af første runde til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR løber af stablen onsdag, og med otte danske konstellationer på kampprogrammet er der god grund til at bakke op med hele armen. Vi har samlet en kort oversigt over dagens med danske øjne must-see kampe.
 
DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR er i fuld gang, og efter en førstedag med adskillige begivenhedsrige kampbrag åbner dørene inden længe op for en onsdag, der byder på otte danske konstellationer i kamp foruden en række internationale opgør spækket med stjerner.

Vi har samlet et beskedent udpluk af nogle af dagens klare danske must-sees såvel som et par enkelte af de mange interessante, internationale opgør.

Du kan desuden få overblik over alle onsdagens kampe her.

Ca. 09.45, Bane 1: Dansk damedouble skal forsøge at gøre det igen.
Fra morgenstunden lægger landets bedste damedouble, Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, ud på Bane 1. Det danske par, der er rangeret som nummer 16 i verden, møder verdens 23. bedste damedouble fra Taiwan.

Hidtil har første og eneste gang, de to par har spillet imod hinanden, været til India Open i 2017, hvor det lykkedes danskerne at hive sejren hjem efter tre relativt tætte sæt. I dag vi krydser fingre for, at Fruergaard/Thygesen hiver en sejr igen.

Sara Thygesen spiller desuden også mixeddouble onsdag aften omkring klokken 18 i konstellation med gårsdagens sejrherre i herredouble Niclas Nøhr. Mixeddoublen møder de kvartfinaleseedede englændere, Chris Adcock/Gabrielle Adcock.

Hold dig opdateret hele dagen og ugen med de friske spillerinterviews og meget mere på Badminton Danmarks facebookside.

Ca. 15.00 og ca. 17.00, Bane 1: To danske herredoubler får chance for revanche.
Den rutinerede danske herredouble Mathias Boe/Carsten Mogensen skal onsdag eftermiddag op imod hollandske Jelle Maas/Robin Tabeling, som i september gjorde en ende på danskernes chancer for en plads på præmiepodiet ved Japan Open.

Danskerne har omvendt to gange tidligere i karrieren gjort kål på det hollandske modstanderpar, der er rangeret som nummer 28 i verden, så chancerne for en Japan Open-revanche skulle i det lys være til stede.

Læs også: Mia Blichfeldt besejrer sensationelt Carolina Marin.

En kamps tid efter Boe/Mogensens kamp er færdig, støder Mads Pieler Kolding/Mads Conrad-Petersen tilsvarende ind i deres overmænd fra China Open i september, indoneserne Berry Angriawan/Hardianto Hardianto.

Danskerne er seedet til kvartfinalen, så vi hepper på, at sejren ender i favoritternes favør.

Ca. 18.00, Bane 1: Dansk jubilæums-mixeddouble i aktion
For akkurat ét år siden spillede Mathias Christiansen/Christinna Pedersen deres første turnering sammen til DANISA DENMARK OPEN 2017 presented by VICTOR. Nu som nummer fem i verden går parret igen på banen i Odense onsdag aften, hvor de skal op imod Wang Chi-Lin/Lee Chia Hsin fra Taiwan.

Duellanterne har spillet imod hinanden én gang før for blot få uger siden til China Open, hvor Christiansen/Pedersen triumferede overbevisende med cifrene 21-10, 21-10.

Ca. 19.00 til ca. 21.30, Bane 1: Tre danske herresingler i rap
I kølvandet af mixeddoublen er det hjemmebanefavoritten Viktor Axelsens tur i felten. Axelsen er seedet etter i turneringen, og onsdag aften spiller han imod japanske Kazumasa Sakai.

Dernæst bliver det Anders Antonsens tur til at forsøge at gøre storebrors herredoublesejr tirsdag kunsten efter mod den hollandske TSS-spiller, Mark Caljouw, inden Rasmus Gemke får æren af at lukke og slukke onsdagen på Bane 1.

Læs også: Antonsen/Nøhr vender truende nederlag til sejr.

Gemke møder kvartfinaleseedede Kenta Nishimoto. De to herresingler har endnu ikke spillet imod hinanden, hvorfor det er svært at spå om danskerens chancer. Ikke desto mindre er der god grund til at give Gemke en heppende hånd med vejen, i kraft af at han papiret kommer til få sin sag for mod den japanske verdens-tier.

Badminton Danmark er også på Instagram. Følg med her.

Foruden alle de danske kampe venter der blandt andet også proper international damedouble, når de kvartfinaleseedede koreanere, Lee So Hee/Shin Seung Chan, tørner sammen med de bulgarske Stoeva-søstre, Gabriela/Stefani, der ligger nummer 12 i verden. Den kamp spilles på Bane 3 omtrent klokken 18.00.

Sidste kamp på Bane 3 bliver desuden udgjort af den topseedede taiwanesiske damesingle, Tai Tzu Ying, som møder japanske Sayaka Takahashi.

Det bliver utvivlsomt endnu en begivenhedsrig badmintondag til DANISA DENMARK OPEN 2018 presented by VICTOR, og vi ser frem til at tage imod alle fjerglade fans på ny - underholdningen skal verdenseliten nok sørge for. 

Har du ikke billetten klar? Køb den her.  


 

BadmintonPeople.dk | BadmintonPeople.com | BordtennisPortalen.dk | Atletik-Motion.dk | RoPortalen.dk | BowlingPortalen.dk | KeglePortalen.dk | PetanquePortalen.dk | DJUportalen.dk | Folkedanseren.dk
ClubPeople.com | Intersite.dk | Foreningsweb.dk

Annoncelinks: Allskin.dk | ConCor - IT-konsulenter | LeoVegas SPORT

Delete item?